Er zijn momenteel geen evenementen

Pupillen van de week; zaterdag 25 september

Schermafbeelding 2021 09 23 091028

Aankomende zaterdag speelt v.v. ’s-Heerenbroek 1 haar eerste thuiswedstrijd in de competitie tegen VHK Sint Jansklooster. Na een goede generale repetitie in de beker gaat de focus van de groenhemden nu naar de competitie waarin het team onder leiding van Freddie en Carlo de lijn van de beker én de afgelopen seizoenen hoopt door te zetten. VHK vormt hierin de eerste stap. De ploeg die dit jaar nieuw is in de 4e klasse D zal graag willen laten zien dat de overstap naar deze competitie een goede keuze is geweest. In de beker werd 2x gewonnen en 1x verloren.

Net als vorige week zijn er ook deze week weer 2 pupillen-van-de-week. Deze week zullen Huub Meuleman en Jurre van der Linde van JO-11 de aftrap verzorgen. Zoals vorige week al benoemd, JO-11 wordt getraind door William Meuleman en op zaterdag staan Geertje en Hetty langs de lijn om het team naar de overwinning te coachen! Deze zaterdag staat de uitwedstrijd tegen KHC Kampen JO-11-2 op het programma.

Huub is goed in het maken van doelpunten en staat geheel logischerwijs als aanvaller op het veld. Ook Jurre staat in de spits. Op training doen beide pupillen het liefst partijtje (en zeg nou eerlijk, wie niet?), waarin ze dan natuurlijk hopen veel te kunnen scoren. Het is te hopen dat William nog wat meer wil oefenen op dribbelen want dat vindt Huub nog wel lastig.  Jurre wil graag leren hooghouden; Carlo zal ongetwijfeld zaterdag tijdens de warming-up wel even willen kijken hoe dit nu al gaat!

Als tip voor de selectie heeft Huub; win je duels en beuk de tegenstander desnoods omver! Als eindstand voorspelt Huub een 2-1 overwinning en Jurre voorspelt dat Jelmer zijn doel schoon gaat houden; 2-0!

Kok verhuur

Wedstrijdsponsor