Er zijn momenteel geen evenementen

Pupillen van de week; zaterdag 18 september

WhatsApp Image 2021 09 16 at 17.27.45

Aankomende zaterdag treft v.v. ’s-Heerenbroek 1 v.v. Bergentheim 1 in de 3e wedstrijd van de groepsfase in de beker. De thuisploeg gaat aan kop in de poule, gevolgd door de uitspelende ploeg.

Zaterdag zullen er niet 1 maar liefst 2 pupillen van de week hun opwachting maken. Op deze manier kan na de afgelopen seizoenen waarin weinig wedstrijden werden gespeeld én de toegenomen hoeveelheid talentvolle jeugdspelers binnen de v.v. iedereen hopelijk toch nog pupil van de week zijn voordat de ‘pupil’ leeftijd ontstegen wordt. Bovendien liggen er dan (hopelijk) alvast 2 ballen achter de doelman van onze tegenstander!

De eerste 2 pupillen die dit seizoen de aftrap mogen nemen zijn Roan Bastiaan en Milan Meuleman. Milan speelt in JO-10 en wordt getraind door Twan en Bo. Deze jonge trainers leren momenteel de kneepjes van het vak bij de selectie van het 2e (onder Anton) en het 1e  (onder toeziend oog van Freddie en Carlo). Met zulke trainers worden ook vast de verdedigende kwaliteiten van de Milan goed bijgespijkerd, dit vindt hij namelijk het lastigste bij het voetballen. Het zal daarom ook niet verbazen dat Milan het liefst voorin speelt! Roan speelt in JO-11 en staat het liefst op het middenveld. William Meuleman is zijn trainer en op zaterdag nemen Geertje en Hetty de coaching langs de lijn voor hun rekening. Op training doen beide pupillen het liefst partijtje en als het even kan voetballen ze in hun vrije tijd ook op het kunstgras bij de Kandelaar.

Tot mijn grote plezier is Milan van mening dat Ajax de beste voetbalclub is, afgelopen woensdag werd dat dan ook maar weer bevestigd 😉 Roan is fan van PSV én zijn favoriete voetballer speelt bij PSG; Lionel Messi. Ondanks dat in huize Meuleman de clubliefde verschilt én ook de pupillen tegenover elkaar staan, zijn ze het wel eens over de beste speler van het 1e; ‘captain’ William Meuleman.

JO-10 speelt ’s-Ochtends tegen IJVV! Milan heeft er veel zin in en zal vast een doelpuntje meepakken! Voor de wedstrijd van het 1e verwacht hij een 4-1 overwinning. Met als alles mee zit een doelpunt voor hemzelf bij de aftrap en daarna in de wedstrijd nog 1 van ‘Meule’?!

Roan speelt met zijn JO-11 tegen ESC JO-11-2.  En ook Roan verwacht een doelpuntrijke 4-1 overwinning! Als tip geeft hij nog mee: “veel over spelen en proberen de bal voorin te houden.

Graag zien we u/jullie zaterdagmiddag weer langs de lijn op sportpark Broekerland!

Kok verhuur

Wedstrijdsponsor