Zaalvoetbal en nieuwjaarsreceptie 5 januari 2013

Geschreven door Jan Willem Wennemers op 27 december 2012.

Zaterdag 5 januari 2013

Zaalvoetbal: in de Reeve in Kampen houden we ons onderling zaalvoetbaltoernooi. Vanaf 09:00 uur voor de pupillen en jeugdteams en vanaf 13:00 (i.p.v. 13:30) uur voor het B team en senioren. Graag om 12:30 aanwezig i.v.m. de indeling!

Nieuwjaarsreceptie: het bestuur nodigt iedereen uit voor nieuwjaarsreceptie met stamppotbuffet, v.a. 17:00 uur in de Kandelaar!

Programma het Eerste

zaterdag 15 december 2018
Daarle SP
-
's-Heerenbroek

1 - 2


4e Klasse D

Evenementen

bastiaan_installatietechniek.pnghdeleeuw.pngweeghel_gewasbescherming.pngbastiaan.pngsebo.pngschutte.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngcafeeigenwijs.pngbbm-advocaten.pngubink_meuleman_bouw.pngvdberg.pngphverhuur.pngmail_service_zwolle.pnggarageklaassen.png123verhuur.pngsmaakfactor.pnghairqueen.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngboerverzekeringen.pngvan_guilik.pngmorrenhof.pngbeensbootmotoren.pngoostindie.pnghetparochiehuis.pnghoutburcht.pngbeers.pngsheerenhoeve.pngautotaalglas.pnganytime.pngbrugmedia.pngbergmakelaardij.pngbastiaan_installatietechniek.pnghdeleeuw.pngweeghel_gewasbescherming.pngbastiaan.pngsebo.pngschutte.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngcafeeigenwijs.pngbbm-advocaten.pngubink_meuleman_bouw.pngvdberg.pngphverhuur.pngmail_service_zwolle.pnggarageklaassen.png123verhuur.pngsmaakfactor.pnghairqueen.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngboerverzekeringen.pngvan_guilik.pngmorrenhof.pngbeensbootmotoren.pngoostindie.pnghetparochiehuis.pnghoutburcht.pngbeers.pngsheerenhoeve.pngautotaalglas.pnganytime.pngbrugmedia.pngbergmakelaardij.png