Zaalvoetbal en nieuwjaarsreceptie 5 januari 2013

Geschreven door Jan Willem Wennemers op 27 december 2012.

Zaterdag 5 januari 2013

Zaalvoetbal: in de Reeve in Kampen houden we ons onderling zaalvoetbaltoernooi. Vanaf 09:00 uur voor de pupillen en jeugdteams en vanaf 13:00 (i.p.v. 13:30) uur voor het B team en senioren. Graag om 12:30 aanwezig i.v.m. de indeling!

Nieuwjaarsreceptie: het bestuur nodigt iedereen uit voor nieuwjaarsreceptie met stamppotbuffet, v.a. 17:00 uur in de Kandelaar!

Programma het Eerste

zaterdag 18 augustus 2018
's-Heerenbroek 1
-
Go Ahead Kampen 2

Vriendschappelijk

Aanvang: 14:30


dinsdag 21 augustus 2018
WZC Wapenveld 1
-
's-Heerenbroek 1

Vriendschappelijk

Aanvang: 19:30


4e Klasse C

Evenementen

morrenhof.pngsheerenhoeve.pngweeghel_gewasbescherming.pngbastiaan.pngculinairegroenteman_vanmarle.pnghetparochiehuis.pngbeers.pngubink_meuleman_bouw.pngboerverzekeringen.pngmail_service_zwolle.pnganytime.pngbbm-advocaten.pngoostindie.pngbergmakelaardij.png123verhuur.pngbrugmedia.pnghoutburcht.pngcafeeigenwijs.pnghairqueen.pngschutte.pngvdberg.pngautotaalglas.pngsmaakfactor.pnghdeleeuw.pnggarageklaassen.pngphverhuur.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngbastiaan_installatietechniek.pngvan_guilik.pngbeensbootmotoren.pngsebo.pngmorrenhof.pngsheerenhoeve.pngweeghel_gewasbescherming.pngbastiaan.pngculinairegroenteman_vanmarle.pnghetparochiehuis.pngbeers.pngubink_meuleman_bouw.pngboerverzekeringen.pngmail_service_zwolle.pnganytime.pngbbm-advocaten.pngoostindie.pngbergmakelaardij.png123verhuur.pngbrugmedia.pnghoutburcht.pngcafeeigenwijs.pnghairqueen.pngschutte.pngvdberg.pngautotaalglas.pngsmaakfactor.pnghdeleeuw.pnggarageklaassen.pngphverhuur.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngbastiaan_installatietechniek.pngvan_guilik.pngbeensbootmotoren.pngsebo.png