Zaalvoetbal en nieuwjaarsreceptie 5 januari 2013

Geschreven door Jan Willem Wennemers op 27 december 2012.

Zaterdag 5 januari 2013

Zaalvoetbal: in de Reeve in Kampen houden we ons onderling zaalvoetbaltoernooi. Vanaf 09:00 uur voor de pupillen en jeugdteams en vanaf 13:00 (i.p.v. 13:30) uur voor het B team en senioren. Graag om 12:30 aanwezig i.v.m. de indeling!

Nieuwjaarsreceptie: het bestuur nodigt iedereen uit voor nieuwjaarsreceptie met stamppotbuffet, v.a. 17:00 uur in de Kandelaar!

Programma het Eerste

4e Klasse C

Evenementen

smaakfactor.pngcafeeigenwijs.pngoostindie.pngbergmakelaardij.pngschutte.pnggarageklaassen.pngsebo.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pnghdeleeuw.png123verhuur.pngvan_guilik.pngvdberg.pnganytime.pngubink_meuleman_bouw.pnghetparochiehuis.pngbastiaan.pngsheerenhoeve.pngbastiaan_installatietechniek.pngbeers.pnghoutburcht.pngboerverzekeringen.pngbeensbootmotoren.pngphverhuur.pngbrugmedia.pngmail_service_zwolle.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngbbm-advocaten.pngmorrenhof.pnghairqueen.pngweeghel_gewasbescherming.pngautotaalglas.pngsmaakfactor.pngcafeeigenwijs.pngoostindie.pngbergmakelaardij.pngschutte.pnggarageklaassen.pngsebo.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pnghdeleeuw.png123verhuur.pngvan_guilik.pngvdberg.pnganytime.pngubink_meuleman_bouw.pnghetparochiehuis.pngbastiaan.pngsheerenhoeve.pngbastiaan_installatietechniek.pngbeers.pnghoutburcht.pngboerverzekeringen.pngbeensbootmotoren.pngphverhuur.pngbrugmedia.pngmail_service_zwolle.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngbbm-advocaten.pngmorrenhof.pnghairqueen.pngweeghel_gewasbescherming.pngautotaalglas.png