Zaalvoetbal en nieuwjaarsreceptie 5 januari 2013

Geschreven door Jan Willem Wennemers op 27 december 2012.

Zaterdag 5 januari 2013

Zaalvoetbal: in de Reeve in Kampen houden we ons onderling zaalvoetbaltoernooi. Vanaf 09:00 uur voor de pupillen en jeugdteams en vanaf 13:00 (i.p.v. 13:30) uur voor het B team en senioren. Graag om 12:30 aanwezig i.v.m. de indeling!

Nieuwjaarsreceptie: het bestuur nodigt iedereen uit voor nieuwjaarsreceptie met stamppotbuffet, v.a. 17:00 uur in de Kandelaar!

Programma het Eerste

zaterdag 13 oktober 2018
's-Heerenbroek
-
Wijthmen

1 - 1


zaterdag 20 oktober 2018
SVV '56
-
's-Heerenbroek

Aanvang: 15:00


4e Klasse D

Evenementen

hetparochiehuis.pnganytime.pngoostindie.pngvan_guilik.pngbrugmedia.pngvdberg.pngboerverzekeringen.pnggarageklaassen.pngsheerenhoeve.pngubink_meuleman_bouw.pngbastiaan_installatietechniek.pnghdeleeuw.pngbastiaan.pngmorrenhof.pnghoutburcht.pngsmaakfactor.pngbeers.pngweeghel_gewasbescherming.pngschutte.pngmail_service_zwolle.pngbeensbootmotoren.pngcafeeigenwijs.png123verhuur.pngculinairegroenteman_vanmarle.pnghairqueen.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngsebo.pngautotaalglas.pngbbm-advocaten.pngbergmakelaardij.pngphverhuur.pnghetparochiehuis.pnganytime.pngoostindie.pngvan_guilik.pngbrugmedia.pngvdberg.pngboerverzekeringen.pnggarageklaassen.pngsheerenhoeve.pngubink_meuleman_bouw.pngbastiaan_installatietechniek.pnghdeleeuw.pngbastiaan.pngmorrenhof.pnghoutburcht.pngsmaakfactor.pngbeers.pngweeghel_gewasbescherming.pngschutte.pngmail_service_zwolle.pngbeensbootmotoren.pngcafeeigenwijs.png123verhuur.pngculinairegroenteman_vanmarle.pnghairqueen.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngsebo.pngautotaalglas.pngbbm-advocaten.pngbergmakelaardij.pngphverhuur.png