Evenementen

Zaalvoetbal en nieuwjaarsreceptie 5 januari 2013

Zaterdag 5 januari 2013

Zaalvoetbal: in de Reeve in Kampen houden we ons onderling zaalvoetbaltoernooi. Vanaf 09:00 uur voor de pupillen en jeugdteams en vanaf 13:00 (i.p.v. 13:30) uur voor het B team en senioren. Graag om 12:30 aanwezig i.v.m. de indeling!

Nieuwjaarsreceptie: het bestuur nodigt iedereen uit voor nieuwjaarsreceptie met stamppotbuffet, v.a. 17:00 uur in de Kandelaar!

sebo.pngbastiaan_installatietechniek.pngvan_guilik.pngvdberg.pnghofstede_rijopleiding.pngoostindie.pngphverhuur.pnghoutburcht.pngbbm-advocaten.pnghetparochiehuis.pngcafeeigenwijs.pngh_uitgekookt.pngsheerenhoeve.pnganytime.pngid-agro.png123verhuur.pnghdeleeuw.pngbastiaan.pngprofnorm.pngb0_mulder_tweewielers.pngboerverzekeringen.pngweeghel_gewasbescherming.pngbrugmedia.pngsmaakfactor.pngblom_auto.pnghairqueen.pngschutte.pngbergmakelaardij.pngautotaalglas.pngubink_meuleman_bouw.pngmail_service_zwolle.pngsebo.pngbastiaan_installatietechniek.pngvan_guilik.pngvdberg.pnghofstede_rijopleiding.pngoostindie.pngphverhuur.pnghoutburcht.pngbbm-advocaten.pnghetparochiehuis.pngcafeeigenwijs.pngh_uitgekookt.pngsheerenhoeve.pnganytime.pngid-agro.png123verhuur.pnghdeleeuw.pngbastiaan.pngprofnorm.pngb0_mulder_tweewielers.pngboerverzekeringen.pngweeghel_gewasbescherming.pngbrugmedia.pngsmaakfactor.pngblom_auto.pnghairqueen.pngschutte.pngbergmakelaardij.pngautotaalglas.pngubink_meuleman_bouw.pngmail_service_zwolle.png