Alle amateurwedstrijden afgelast

Geschreven door Jan Willem Wennemers op 05 december 2012.

De KNVB heeft alle amateurvoetbalwedstrijden voor dit weekend afgelast. In het betaald voetbal wordt voorafgaand aan de wedstrijden op vrijdag, zaterdag en zondag een minuut stilte gehouden.

De voetbalbond heeft het besluit genomen in overleg met het bestuur van SC Buitenboys. Bij die club in Almere overleed maandag een grensrechter die zondag ernstig was mishandeld door spelers van een club uit Amsterdam.

Verenigingsgebouw de Kandelaar is zaterdag vanaf 15:00 geopend om de mogelijkheid te bieden over dit voorval te praten.

Bestuur v.v. 's-Heerenbroek

Programma het Eerste

zaterdag 24 maart 2018
Dieze West
-
's-Heerenbroek

Aanvang: 15:00


zaterdag 31 maart 2018
's-Heerenbroek
-
SEH

Aanvang: 14:30


4e Klasse C

Evenementen

Toyota dealer Berendsen & De Graaf.pngsmaakfactor.pngweeghel_gewasbescherming.pnghoutburcht.pngbeers.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngsebo.pngbrugmedia.pngbeensbootmotoren.pngbbm-advocaten.pnghetparochiehuis.pngphverhuur.pngbergmakelaardij.pnghdeleeuw.pngboerverzekeringen.pngcafeeigenwijs.pngmorrenhof.pngubink_meuleman_bouw.pngbastiaan.pnggarageklaassen.pnganytime.pngvdberg.pngautotaalglas.pngmail_service_zwolle.png123verhuur.pngschutte.pnghairqueen.pngbastiaan_installatietechniek.pngoostindie.pngvan_guilik.pngsheerenhoeve.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngsmaakfactor.pngweeghel_gewasbescherming.pnghoutburcht.pngbeers.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngsebo.pngbrugmedia.pngbeensbootmotoren.pngbbm-advocaten.pnghetparochiehuis.pngphverhuur.pngbergmakelaardij.pnghdeleeuw.pngboerverzekeringen.pngcafeeigenwijs.pngmorrenhof.pngubink_meuleman_bouw.pngbastiaan.pnggarageklaassen.pnganytime.pngvdberg.pngautotaalglas.pngmail_service_zwolle.png123verhuur.pngschutte.pnghairqueen.pngbastiaan_installatietechniek.pngoostindie.pngvan_guilik.pngsheerenhoeve.png