Oude shirts naar Zuid Afrika

Geschreven door onze verslaggever op 18 november 2012.

 

Afgelopen zomer heeft het bestuur oude shirts uitgezocht en een tas vol meegegeven aan Hester van Laar, die voor een project naar Zuid Afrika is gegaan. Hieronder volgt haar verhaal.

Na een jaar van voorbereidingen ging ik afgelopen zomer met een groep van in totaal 26 jongeren naar Zuid-Afrika. Daar hebben we twee uur rijden ten Noord-Oosten van Johannesburg een kleuterschooltje gebouwd.  
In 

Programma het Eerste

zaterdag 22 december 2018
's-Heerenbroek
-
DKB

Aanvang: 13:30


4e Klasse D

Evenementen

ubink_meuleman_bouw.pnghdeleeuw.pngvdberg.pngbeers.pngbbm-advocaten.pngvan_guilik.pngautotaalglas.pngsmaakfactor.pngsebo.pngbrugmedia.pnghoutburcht.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngmail_service_zwolle.pngcafeeigenwijs.pngbastiaan.pngbastiaan_installatietechniek.pngoostindie.pngschutte.pnghetparochiehuis.pnganytime.pnghairqueen.pngboerverzekeringen.pngsheerenhoeve.pnggarageklaassen.pngmorrenhof.pngphverhuur.png123verhuur.pngweeghel_gewasbescherming.pngbeensbootmotoren.pngbergmakelaardij.pngubink_meuleman_bouw.pnghdeleeuw.pngvdberg.pngbeers.pngbbm-advocaten.pngvan_guilik.pngautotaalglas.pngsmaakfactor.pngsebo.pngbrugmedia.pnghoutburcht.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngmail_service_zwolle.pngcafeeigenwijs.pngbastiaan.pngbastiaan_installatietechniek.pngoostindie.pngschutte.pnghetparochiehuis.pnganytime.pnghairqueen.pngboerverzekeringen.pngsheerenhoeve.pnggarageklaassen.pngmorrenhof.pngphverhuur.png123verhuur.pngweeghel_gewasbescherming.pngbeensbootmotoren.pngbergmakelaardij.png