Oude shirts naar Zuid Afrika

Geschreven door onze verslaggever op 18 november 2012.

 

Afgelopen zomer heeft het bestuur oude shirts uitgezocht en een tas vol meegegeven aan Hester van Laar, die voor een project naar Zuid Afrika is gegaan. Hieronder volgt haar verhaal.

Na een jaar van voorbereidingen ging ik afgelopen zomer met een groep van in totaal 26 jongeren naar Zuid-Afrika. Daar hebben we twee uur rijden ten Noord-Oosten van Johannesburg een kleuterschooltje gebouwd.  
In 

Programma het Eerste

zaterdag 24 maart 2018
Dieze West
-
's-Heerenbroek

Aanvang: 15:00


zaterdag 31 maart 2018
's-Heerenbroek
-
SEH

Aanvang: 14:30


4e Klasse C

Evenementen

van_guilik.pngoostindie.pngsebo.pngschutte.pnggarageklaassen.pngmail_service_zwolle.pngphverhuur.pnganytime.pngbastiaan_installatietechniek.pngbeensbootmotoren.pngsmaakfactor.pnghoutburcht.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngweeghel_gewasbescherming.pnghdeleeuw.pngvdberg.png123verhuur.pngbeers.pngmorrenhof.pnghairqueen.pngbastiaan.pngbrugmedia.pngbergmakelaardij.pngboerverzekeringen.pngsheerenhoeve.pngbbm-advocaten.pnghetparochiehuis.pngautotaalglas.pngcafeeigenwijs.pngubink_meuleman_bouw.pngvan_guilik.pngoostindie.pngsebo.pngschutte.pnggarageklaassen.pngmail_service_zwolle.pngphverhuur.pnganytime.pngbastiaan_installatietechniek.pngbeensbootmotoren.pngsmaakfactor.pnghoutburcht.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngweeghel_gewasbescherming.pnghdeleeuw.pngvdberg.png123verhuur.pngbeers.pngmorrenhof.pnghairqueen.pngbastiaan.pngbrugmedia.pngbergmakelaardij.pngboerverzekeringen.pngsheerenhoeve.pngbbm-advocaten.pnghetparochiehuis.pngautotaalglas.pngcafeeigenwijs.pngubink_meuleman_bouw.png