Evenementen

pupil 17 maart 2018

Aanstaande zaterdag is Sil Grolleman de eerste pupil van de week van 2018. Dit bij de wedstrijd v.v. ’s-Heerenbroek – s.v. HTC. De wedstrijd tussen de nummer 10 en 5 van 4c. Kunnen de groenhemden hun goede reeks na de winterstop voortzetten tegen de tuinders? Sil verwacht een spannende pot die gaat eindigen in 2-2. Sil zelf komt uit in de achterhoede van de f1 en wordt getraind door Jan-Erik.

Sil is fan van huidige nummer 5 van de eredivisie, Feyenoord. En zijn favoriete voetballer is afzwaaiend international Wesley Sneijder, zelf hoopt hij later in de voetsporen van Sneijder te kunnen trainen. Profvoetballer worden lijkt hem namelijk enorm gaaf. Sil’s favoriete eten zijn de altijd lekkere goudbruine frietjes! Waarvan hij zaterdag ook weer lekker zal gaan genieten.

Trek de warme kleren aan en ziet zaterdag iets na 14.30 de aftrap worden gedaan door Sil!

IMG 20180315 WA0030

b0_mulder_tweewielers.pngubink_meuleman_bouw.pngid-agro.pngvan_guilik.pnghoutburcht.pnghairqueen.pngsheerenhoeve.pnghetparochiehuis.pngsmaakfactor.pngschutte.png123verhuur.pngblom_auto.pngh_uitgekookt.pngprofnorm.pnganytime.pngsebo.pngcafeeigenwijs.pngbrugmedia.pngautotaalglas.pngboerverzekeringen.pngoostindie.pngbergmakelaardij.pngmail_service_zwolle.pngbastiaan.pnghdeleeuw.pngbastiaan_installatietechniek.pnghofstede_rijopleiding.pngvdberg.pngweeghel_gewasbescherming.pngbbm-advocaten.pngphverhuur.pngb0_mulder_tweewielers.pngubink_meuleman_bouw.pngid-agro.pngvan_guilik.pnghoutburcht.pnghairqueen.pngsheerenhoeve.pnghetparochiehuis.pngsmaakfactor.pngschutte.png123verhuur.pngblom_auto.pngh_uitgekookt.pngprofnorm.pnganytime.pngsebo.pngcafeeigenwijs.pngbrugmedia.pngautotaalglas.pngboerverzekeringen.pngoostindie.pngbergmakelaardij.pngmail_service_zwolle.pngbastiaan.pnghdeleeuw.pngbastiaan_installatietechniek.pnghofstede_rijopleiding.pngvdberg.pngweeghel_gewasbescherming.pngbbm-advocaten.pngphverhuur.png