Evenementen

Geen evenementen gevonden.

Zesde Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap

Tribunes vol, zinderende spanning, laatste minuten ontsnappingen, prachtige goals en onmogelijke reddingen. Het zijn de ingrediënten van het Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap dat voor de zesde maal georganiseerd wordt. Dit drukbezochte evenement is, net zoals voorgaande jaar, opgesplitst in een voor- en hoofdtoernooi. Ook dit jaar zijn weer jeugdteams (JO11) van Go – Ahead Kampen, DOS Kampen, KHC en IJVV van de partij.

Het voortoernooi vindt op woensdagavond 20-12-2017 tussen 17.15 en 21.45 uur plaats in de KHC sporthal. Om 17.15 uur start de jeugd en daarna zijn de volwassenen aan de beurt. Bij de senioren zullen DOS Kampen, Futsal DOS Kampen, V.V. Wilsum, KHC (zaal) en V.V. Owios samen vechten om 2 tickets voor het hoofdtoernooi.

KHC (winnaar 2015 en 2016), SVI (finalist 2015 en 2016), Zalk, ’s Heerenbroek en Futisala zijn vanwege hun goede prestaties van vorig jaar rechtstreeks geplaatst voor het hoofdtoernooi, dat op zaterdag 23 december 2017 in de Reeve zal plaatsvinden. Het toernooi begint om 10.00 uur en de finale van de senioren zal om circa 15.45 uur gespeeld worden.

Doordat Go – Ahead Kampen zich vanwege blessures helaas heeft afgemeld, mag KZVV’75 als 7e van de vorige editie, nu toch deelnemen aan het hoofdtoernooi.

De entree voor het publiek is gratis, dus zorg dat je er op woensdag 20-12-2017 en zaterdag 23-12-2017 bij bent. 

van_guilik.pngoostindie.pngphverhuur.pngautotaalglas.pnghdeleeuw.pngbbm-advocaten.pngbeers.pnghoutburcht.pngbergmakelaardij.pngvdberg.pngbeensbootmotoren.pngmorrenhof.pngubink_meuleman_bouw.pngbastiaan.png123verhuur.pngmail_service_zwolle.pngcafeeigenwijs.pnggarageklaassen.pngsheerenhoeve.pngbastiaan_installatietechniek.pngboerverzekeringen.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngweeghel_gewasbescherming.pngschutte.pngsmaakfactor.pngsebo.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pnghetparochiehuis.pnghairqueen.pnganytime.pngbrugmedia.pngvan_guilik.pngoostindie.pngphverhuur.pngautotaalglas.pnghdeleeuw.pngbbm-advocaten.pngbeers.pnghoutburcht.pngbergmakelaardij.pngvdberg.pngbeensbootmotoren.pngmorrenhof.pngubink_meuleman_bouw.pngbastiaan.png123verhuur.pngmail_service_zwolle.pngcafeeigenwijs.pnggarageklaassen.pngsheerenhoeve.pngbastiaan_installatietechniek.pngboerverzekeringen.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngweeghel_gewasbescherming.pngschutte.pngsmaakfactor.pngsebo.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pnghetparochiehuis.pnghairqueen.pnganytime.pngbrugmedia.png