Pupil 25 november

Geschreven door Peter Wennemers op 24 november 2017.

Aankomende zaterdag is Stijn van Laar pupil van de week bij de wedstrijd v.v. ’s-Heerenbroek 1 – HFC Storica 1. Een belangrijke pot voor de mannen van trainer Wim Groen om weer eens de 3 punten te pakken en het gelijkspel bij SEH een mooi vervolg te geven.

Stijn speelt in de E2, JO11-2 zoals dat tegenwoordig zo mooi heet, en staat daar achterin. Stijn wordt getraind door Sander Boeve en speelt zaterdag zelf een wedstrijd tegen asvd JO11-5. Deze wedstrijd wordt thuis gespeeld, op het kunstgrasveld van de V.V.. Een mooi en fijn veld aldus Stijn.

De mooiste prestatie die hij tot nu toe behaald heeft met voetbal is de met 7-5 gewonnen wedstrijd tegen SVI, dit na een 2-5 achterstand met rust. Een zeer sterke 2e helft dus!

Zijn favoriete voetballers zijn Bram van Polen en Virgil van Dijk, waarmee hij zelfs op de foto staat!

Als fan van PEC Zwolle en PSV kon hij afgelopen zondag genieten van de topper in de eredivisie. Zaterdag volgt de wedstrijd van zijn andere cluppie ‘’ v.v. ’s-Heerenbroek’’ tegen Storica, een wedstrijd onderin 4C, waar beide ploegen de punten hard nodig zijn.

Stijn heeft alle vertrouwen in een goed afloop en als er goed rondgepasst wordt door de ’s-Heerenbroekers, dan gaat de verdediging van Storica het lastig krijgen, Stijn voorspelt daarom ook een mooie 3-1 overwinning voor ’s-Heerenbroek.

Graag tot zaterdag, even voor half3!

zaterdag 20 januari 2018
's-Heerenbroek 1