Evenementen

Geen evenementen gevonden.

Pupil van de week 4 november 2017

Zaterdag 4 november is Rick Kamerman de pupil van de week. Dit tijdens de wedstrijd v.v. ’s-Heerenbroek 1- Noord Veluwe Boys 1. Een belangrijke pot voor ’s-Heerenbroek, aangezien de punten hard nodig zijn, Rick heeft het vertrouwen in een goede afloop van deze wedstrijd, hij voorspelt een mooie wedstrijd met eindstand 3-2 op het scorebord. ‘’Scoren en winnen!!!!!’’ is wat Rick graag mee wil geven aan de selectie.

Rick speelt in JO9 en speelt  ’s-Ochtends eerst zelf om 11.00 thuis tegen Dieze West, een wedstrijd op het nieuwe kunstgrasveld van de vereniging, hier wordt op woensdagavonden ook op getraind, dit onder de leiding van Jan Erik. Rick’s oog zal deze middag met name uit gaan naar de achterste linie, daar hoopt hij over enkele jaren zelf ook te kunnen spelen.

Rick is fan van Ajax en van Cristiano Ronaldo en ook een bakje patat doet hem altijd goed! Verder zal deze dieren liefhebber het liefst over een aantal jaar boer willen worden.

Rond 14.30 zal Rick de aftrap verzorgen voor deze belangrijke wedstrijd ! Graag tot dan. 

van_guilik.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngsmaakfactor.pngvdberg.pngschutte.pngbbm-advocaten.pngcafeeigenwijs.pngbastiaan_installatietechniek.pnghairqueen.png123verhuur.pngsebo.pngbrugmedia.pnganytime.pngoostindie.pnghetparochiehuis.pngubink_meuleman_bouw.pngboerverzekeringen.pngmorrenhof.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngweeghel_gewasbescherming.pngbeers.pngphverhuur.pnggarageklaassen.pnghdeleeuw.pngautotaalglas.pngmail_service_zwolle.pnghoutburcht.pngbergmakelaardij.pngbeensbootmotoren.pngsheerenhoeve.pngbastiaan.pngvan_guilik.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngsmaakfactor.pngvdberg.pngschutte.pngbbm-advocaten.pngcafeeigenwijs.pngbastiaan_installatietechniek.pnghairqueen.png123verhuur.pngsebo.pngbrugmedia.pnganytime.pngoostindie.pnghetparochiehuis.pngubink_meuleman_bouw.pngboerverzekeringen.pngmorrenhof.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngweeghel_gewasbescherming.pngbeers.pngphverhuur.pnggarageklaassen.pnghdeleeuw.pngautotaalglas.pngmail_service_zwolle.pnghoutburcht.pngbergmakelaardij.pngbeensbootmotoren.pngsheerenhoeve.pngbastiaan.png