pasfoto in app wedstrijdzaken!

Geschreven door het bestuur op 23 oktober 2017.

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.
Zorg daarom dat elk spelend lid voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft, dit kan worden gedaan door de teamleider in de app Wedstrijdzaken. Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.
Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.

Programma het Eerste

dinsdag 24 april 2018
's-Heerenbroek
-
VSW

1 - 1


zaterdag 28 april 2018
Wilsum
-
's-Heerenbroek

Aanvang: 14:30


4e Klasse C

Evenementen

bastiaan.pngubink_meuleman_bouw.pngvdberg.pngmail_service_zwolle.pngboerverzekeringen.pnggarageklaassen.pngbeers.pnghairqueen.pngschutte.png123verhuur.pngmorrenhof.pngbergmakelaardij.pngsheerenhoeve.pngautotaalglas.pngcafeeigenwijs.pngweeghel_gewasbescherming.pngbbm-advocaten.pngphverhuur.pnghdeleeuw.pngoostindie.pnganytime.pnghetparochiehuis.pngculinairegroenteman_vanmarle.pnghoutburcht.pngbeensbootmotoren.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngbrugmedia.pngsebo.pngbastiaan_installatietechniek.pngvan_guilik.pngsmaakfactor.pngbastiaan.pngubink_meuleman_bouw.pngvdberg.pngmail_service_zwolle.pngboerverzekeringen.pnggarageklaassen.pngbeers.pnghairqueen.pngschutte.png123verhuur.pngmorrenhof.pngbergmakelaardij.pngsheerenhoeve.pngautotaalglas.pngcafeeigenwijs.pngweeghel_gewasbescherming.pngbbm-advocaten.pngphverhuur.pnghdeleeuw.pngoostindie.pnganytime.pnghetparochiehuis.pngculinairegroenteman_vanmarle.pnghoutburcht.pngbeensbootmotoren.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngbrugmedia.pngsebo.pngbastiaan_installatietechniek.pngvan_guilik.pngsmaakfactor.png