pasfoto in app wedstrijdzaken!

Geschreven door het bestuur op 23 oktober 2017.

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.
Zorg daarom dat elk spelend lid voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft, dit kan worden gedaan door de teamleider in de app Wedstrijdzaken. Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.
Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.

Programma het Eerste

zaterdag 18 november 2017
SEH
-
's-Heerenbroek

1 - 1


zaterdag 25 november 2017
's-Heerenbroek
-
HFC Storica

Aanvang: 14:30


4e Klasse C

Evenementen

morrenhof.pngoostindie.pngbeensbootmotoren.pngubink_meuleman_bouw.pngsebo.pngbastiaan_installatietechniek.pnghetparochiehuis.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngsmaakfactor.pngvan_guilik.pngbbm-advocaten.pngvdberg.pnghairqueen.pngmail_service_zwolle.pngphverhuur.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngschutte.pnggarageklaassen.pnghdeleeuw.pnganytime.pngweeghel_gewasbescherming.pngcafeeigenwijs.pngboerverzekeringen.pngautotaalglas.png123verhuur.pngbergmakelaardij.pnghoutburcht.pngsheerenhoeve.pngbeers.pngbrugmedia.pngbastiaan.pngmorrenhof.pngoostindie.pngbeensbootmotoren.pngubink_meuleman_bouw.pngsebo.pngbastiaan_installatietechniek.pnghetparochiehuis.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngsmaakfactor.pngvan_guilik.pngbbm-advocaten.pngvdberg.pnghairqueen.pngmail_service_zwolle.pngphverhuur.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngschutte.pnggarageklaassen.pnghdeleeuw.pnganytime.pngweeghel_gewasbescherming.pngcafeeigenwijs.pngboerverzekeringen.pngautotaalglas.png123verhuur.pngbergmakelaardij.pnghoutburcht.pngsheerenhoeve.pngbeers.pngbrugmedia.pngbastiaan.png