pasfoto in app wedstrijdzaken!

Geschreven door het bestuur op 23 oktober 2017.

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.
Zorg daarom dat elk spelend lid voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft, dit kan worden gedaan door de teamleider in de app Wedstrijdzaken. Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.
Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.

Programma het Eerste

zaterdag 15 december 2018
Daarle SP
-
's-Heerenbroek

1 - 2


zaterdag 22 december 2018
's-Heerenbroek
-
DKB

Aanvang: 13:30


4e Klasse D

Evenementen

mail_service_zwolle.pngboerverzekeringen.pngbastiaan.pngweeghel_gewasbescherming.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngubink_meuleman_bouw.pnghairqueen.pngschutte.pngbergmakelaardij.pngautotaalglas.pngbeers.pngbeensbootmotoren.pngphverhuur.pngoostindie.pnghoutburcht.pngbrugmedia.pnghdeleeuw.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngsheerenhoeve.pnghetparochiehuis.pngcafeeigenwijs.pnggarageklaassen.pnganytime.png123verhuur.pngsebo.pngvan_guilik.pngsmaakfactor.pngbbm-advocaten.pngbastiaan_installatietechniek.pngvdberg.pngmorrenhof.pngmail_service_zwolle.pngboerverzekeringen.pngbastiaan.pngweeghel_gewasbescherming.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngubink_meuleman_bouw.pnghairqueen.pngschutte.pngbergmakelaardij.pngautotaalglas.pngbeers.pngbeensbootmotoren.pngphverhuur.pngoostindie.pnghoutburcht.pngbrugmedia.pnghdeleeuw.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngsheerenhoeve.pnghetparochiehuis.pngcafeeigenwijs.pnggarageklaassen.pnganytime.png123verhuur.pngsebo.pngvan_guilik.pngsmaakfactor.pngbbm-advocaten.pngbastiaan_installatietechniek.pngvdberg.pngmorrenhof.png