pasfoto in app wedstrijdzaken!

Geschreven door het bestuur op 23 oktober 2017.

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.
Zorg daarom dat elk spelend lid voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft, dit kan worden gedaan door de teamleider in de app Wedstrijdzaken. Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.
Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.

Programma het Eerste

zaterdag 20 januari 2018
's-Heerenbroek 1
-
Vierhouten ‘82 1

Vriendschappelijk

4 - 0


zaterdag 27 januari 2018
EZC '84
-
's-Heerenbroek

Aanvang: 14:30


4e Klasse C

Evenementen

hairqueen.pnghdeleeuw.pngbergmakelaardij.pngbeers.pngsheerenhoeve.pngphverhuur.pngbastiaan_installatietechniek.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pnggarageklaassen.pngbeensbootmotoren.pngubink_meuleman_bouw.pngschutte.pnghetparochiehuis.pnghoutburcht.pngboerverzekeringen.pngsmaakfactor.pngsebo.pngautotaalglas.pngoostindie.pngvan_guilik.pngweeghel_gewasbescherming.pngbastiaan.pnganytime.pngbbm-advocaten.pngcafeeigenwijs.pngbrugmedia.pngmail_service_zwolle.pngculinairegroenteman_vanmarle.png123verhuur.pngmorrenhof.pngvdberg.pnghairqueen.pnghdeleeuw.pngbergmakelaardij.pngbeers.pngsheerenhoeve.pngphverhuur.pngbastiaan_installatietechniek.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pnggarageklaassen.pngbeensbootmotoren.pngubink_meuleman_bouw.pngschutte.pnghetparochiehuis.pnghoutburcht.pngboerverzekeringen.pngsmaakfactor.pngsebo.pngautotaalglas.pngoostindie.pngvan_guilik.pngweeghel_gewasbescherming.pngbastiaan.pnganytime.pngbbm-advocaten.pngcafeeigenwijs.pngbrugmedia.pngmail_service_zwolle.pngculinairegroenteman_vanmarle.png123verhuur.pngmorrenhof.pngvdberg.png