pasfoto in app wedstrijdzaken!

Geschreven door het bestuur op 23 oktober 2017.

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.
Zorg daarom dat elk spelend lid voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft, dit kan worden gedaan door de teamleider in de app Wedstrijdzaken. Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.
Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.

Programma het Eerste

zaterdag 22 september 2018
's-Heerenbroek
-
Bruchterveld

1 - 1


zaterdag 29 september 2018
MVV '69
-
's-Heerenbroek

Aanvang: 14:30


4e Klasse D

Evenementen

bastiaan_installatietechniek.pngbergmakelaardij.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pnghdeleeuw.pngsebo.pngschutte.pngsheerenhoeve.pngbastiaan.pnghairqueen.pngbbm-advocaten.pngmail_service_zwolle.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngweeghel_gewasbescherming.pnghoutburcht.pngboerverzekeringen.pngbrugmedia.pngbeers.pngvan_guilik.pngcafeeigenwijs.pngoostindie.pngubink_meuleman_bouw.pngautotaalglas.pngsmaakfactor.pngmorrenhof.pngbeensbootmotoren.pnggarageklaassen.pnganytime.pnghetparochiehuis.pngvdberg.pngphverhuur.png123verhuur.pngbastiaan_installatietechniek.pngbergmakelaardij.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pnghdeleeuw.pngsebo.pngschutte.pngsheerenhoeve.pngbastiaan.pnghairqueen.pngbbm-advocaten.pngmail_service_zwolle.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngweeghel_gewasbescherming.pnghoutburcht.pngboerverzekeringen.pngbrugmedia.pngbeers.pngvan_guilik.pngcafeeigenwijs.pngoostindie.pngubink_meuleman_bouw.pngautotaalglas.pngsmaakfactor.pngmorrenhof.pngbeensbootmotoren.pnggarageklaassen.pnganytime.pnghetparochiehuis.pngvdberg.pngphverhuur.png123verhuur.png