pasfoto in app wedstrijdzaken!

Geschreven door het bestuur op 23 oktober 2017.

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.
Zorg daarom dat elk spelend lid voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft, dit kan worden gedaan door de teamleider in de app Wedstrijdzaken. Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.
Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.

Programma het Eerste

4e Klasse C

Evenementen

hdeleeuw.pngmorrenhof.pngsheerenhoeve.pngbastiaan.pngvdberg.pnghetparochiehuis.pngbbm-advocaten.pngautotaalglas.pngcafeeigenwijs.pngsebo.pnganytime.pngsmaakfactor.pngvan_guilik.png123verhuur.pngbastiaan_installatietechniek.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngbeensbootmotoren.pngoostindie.pnggarageklaassen.pnghairqueen.pngbrugmedia.pngbeers.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pnghoutburcht.pngbergmakelaardij.pngboerverzekeringen.pngweeghel_gewasbescherming.pngubink_meuleman_bouw.pngphverhuur.pngschutte.pngmail_service_zwolle.pnghdeleeuw.pngmorrenhof.pngsheerenhoeve.pngbastiaan.pngvdberg.pnghetparochiehuis.pngbbm-advocaten.pngautotaalglas.pngcafeeigenwijs.pngsebo.pnganytime.pngsmaakfactor.pngvan_guilik.png123verhuur.pngbastiaan_installatietechniek.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngbeensbootmotoren.pngoostindie.pnggarageklaassen.pnghairqueen.pngbrugmedia.pngbeers.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pnghoutburcht.pngbergmakelaardij.pngboerverzekeringen.pngweeghel_gewasbescherming.pngubink_meuleman_bouw.pngphverhuur.pngschutte.pngmail_service_zwolle.png