pupil van de week: Ruben Kattenberg

Geschreven door Peter Wennemers op 21 oktober 2017.

Bij de thuiswedstrijd van het eerste tegen Dieze West van aankomende zaterdag, is Ruben Kattenberg pupil  van de week. Ruben speelt als keeper of middenvelder in JO11-2 onder de leiding van coach Sander. Het mooiste voetbalmoment van Ruben was zijn eerste doelpunt, een mooie goal met een sliding!

Ruben is fan van ’s-Heerenbroek en daarnaast van de grote profclubs, PEC Zwolle en Ajax. Zelf zou hij later ook graag willen schitteren in de eredivisie en dan zou dat maar zo kunnen met als coach zijn favoriete voetballer: Wesley Sneijder. Mocht dat profvoetballen niet lukken, zien we Ruben over een aantal jaar terug in Mastenbroek op de trekker, als loonwerker.

Voor de wedstrijd van het eerste heeft Ruben alle vertrouwen in een overwinning. Als ze goed samen spelen, goed overspelen en samenwerken dan ziet hij de 3 punten na een 3-0 overwinning in het dorp blijven. 

Programma het Eerste

zaterdag 15 december 2018
Daarle SP
-
's-Heerenbroek

1 - 2


zaterdag 22 december 2018
's-Heerenbroek
-
DKB

Aanvang: 13:30


4e Klasse D

Evenementen

sheerenhoeve.pnganytime.pngautotaalglas.png123verhuur.pngweeghel_gewasbescherming.pngubink_meuleman_bouw.pngbastiaan_installatietechniek.pnghdeleeuw.pngmorrenhof.pngvan_guilik.pngcafeeigenwijs.pngbergmakelaardij.pngbrugmedia.pngboerverzekeringen.pnghetparochiehuis.pngphverhuur.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngmail_service_zwolle.pngbbm-advocaten.pnggarageklaassen.pnghairqueen.pngbastiaan.pngvdberg.pngbeers.pnghoutburcht.pngbeensbootmotoren.pngschutte.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngsmaakfactor.pngsebo.pngoostindie.pngsheerenhoeve.pnganytime.pngautotaalglas.png123verhuur.pngweeghel_gewasbescherming.pngubink_meuleman_bouw.pngbastiaan_installatietechniek.pnghdeleeuw.pngmorrenhof.pngvan_guilik.pngcafeeigenwijs.pngbergmakelaardij.pngbrugmedia.pngboerverzekeringen.pnghetparochiehuis.pngphverhuur.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngmail_service_zwolle.pngbbm-advocaten.pnggarageklaassen.pnghairqueen.pngbastiaan.pngvdberg.pngbeers.pnghoutburcht.pngbeensbootmotoren.pngschutte.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngsmaakfactor.pngsebo.pngoostindie.png