pupil van de week 14 oktober 2017

Geschreven door sw op 13 oktober 2017.

Zaterdag staat de derby, V.V. ’s-Heerenbroek- V.V. Wilsum op het programma.

Pupil van deze week is Jeroen van de Kamp, keeper van JO9-1. Onder de leiding van coach Arjan wordt zaterdag aangetreden tegen ASV Dronten JO9-6.

Na een goede training van Jan Erik van afgelopen week zal er weer worden gestreden voor de punten, dit alles op de nieuwe kunstgrasmat. Een fijne mat aldus deze toekomstig kippenboer, tenminste zolang er maar op gevoetbald wordt, voor de kippen is het niks.

Jeroen koestert warme herinneringen aan de zaterdag waarop een 15-0 overwinning binnen werd gesleept.

De punten binnenhalen dat is waar het volgens Jeroen omdraait, de ballen moeten naar voren! (Iets waar de laatste man van het 1e vorige week de nodige moeite mee had.) Hij heeft er vertrouwen in dat het deze week goed afloopt, en dat mede keeper Visscher ‘’De nul’’ weet te behouden.

V.V. ’s-Heerenbroek – V.V. Wilsum eindigt in een 1-0, morgen vanaf 14.30 zullen we zien of Jeroen gelijk krijgt.

Graag zien we u langs de lijn deze zonnige derby-middag.

Programma het Eerste

zaterdag 15 december 2018
Daarle SP
-
's-Heerenbroek

1 - 2


zaterdag 22 december 2018
's-Heerenbroek
-
DKB

Aanvang: 13:30


4e Klasse D

Evenementen

weeghel_gewasbescherming.pngvan_guilik.pnganytime.pngvdberg.pngoostindie.png123verhuur.pngautotaalglas.pngbastiaan_installatietechniek.pngsheerenhoeve.pngsebo.pngbergmakelaardij.pngsmaakfactor.pngboerverzekeringen.pngubink_meuleman_bouw.pngbrugmedia.pngculinairegroenteman_vanmarle.pnghdeleeuw.pngphverhuur.pngbastiaan.pngmail_service_zwolle.pngbeers.pngcafeeigenwijs.pngmorrenhof.pnggarageklaassen.pnghairqueen.pngbeensbootmotoren.pngbbm-advocaten.pngschutte.pnghoutburcht.pnghetparochiehuis.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngweeghel_gewasbescherming.pngvan_guilik.pnganytime.pngvdberg.pngoostindie.png123verhuur.pngautotaalglas.pngbastiaan_installatietechniek.pngsheerenhoeve.pngsebo.pngbergmakelaardij.pngsmaakfactor.pngboerverzekeringen.pngubink_meuleman_bouw.pngbrugmedia.pngculinairegroenteman_vanmarle.pnghdeleeuw.pngphverhuur.pngbastiaan.pngmail_service_zwolle.pngbeers.pngcafeeigenwijs.pngmorrenhof.pnggarageklaassen.pnghairqueen.pngbeensbootmotoren.pngbbm-advocaten.pngschutte.pnghoutburcht.pnghetparochiehuis.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.png