Nieuwe hoofdtrainer

Geschreven door het bestuur op 10 mei 2017.

Het bestuur van v.v. ’s-Heerenbroek is verheugd en trots te kunnen mededelen dat het erin is geslaagd om Wim Groen uit Epe te contracteren als hoofdtrainer voor het seizoen 2017-2018. Met de huidige hoofdtrainer Anton Visscher is overeengekomen, na een dienstverband van drie jaar als hoofdtrainer, aan het einde van dit seizoen uit elkaar te gaan.

Wim Groen, 48 jaar en geboren en getogen in Amsterdam, is momenteel hoofdtrainer van S.V. Epe A2 en na acht seizoenen te hebben gefunctioneerd als jeugdtrainer bij deze club was het voor hem tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Aantrekkelijk en aanvallend voetballen is de doelstelling van Wim, hij past dan ook uitstekend in ons profiel. Het bestuur is ervan overtuigd dat we een enthousiaste en betrokken trainer hebben aangetrokken die met een frisse blik de talentvolle jonge selectie verder kan ontwikkelen en we zien uit naar een succesvolle samenwerking. Op korte termijn zal er een kennismaking plaatsvinden met de spelersgroep. We heten Wim hartelijk welkom bij v.v. ’s-Heerenbroek en wensen hem en de spelersgroep veel succes komend seizoen!

Programma het Eerste

zaterdag 15 december 2018
Daarle SP
-
's-Heerenbroek

1 - 2


4e Klasse D

Evenementen

boerverzekeringen.pnghairqueen.pngoostindie.pngschutte.pnghdeleeuw.pngbergmakelaardij.pngbastiaan_installatietechniek.pngphverhuur.pngautotaalglas.png123verhuur.pnganytime.pngbastiaan.pngsmaakfactor.pnghoutburcht.pngsebo.pnghetparochiehuis.pngmorrenhof.pngvdberg.pngcafeeigenwijs.pngbbm-advocaten.pngbrugmedia.pnggarageklaassen.pngbeers.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngbeensbootmotoren.pngweeghel_gewasbescherming.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngsheerenhoeve.pngubink_meuleman_bouw.pngmail_service_zwolle.pngvan_guilik.pngboerverzekeringen.pnghairqueen.pngoostindie.pngschutte.pnghdeleeuw.pngbergmakelaardij.pngbastiaan_installatietechniek.pngphverhuur.pngautotaalglas.png123verhuur.pnganytime.pngbastiaan.pngsmaakfactor.pnghoutburcht.pngsebo.pnghetparochiehuis.pngmorrenhof.pngvdberg.pngcafeeigenwijs.pngbbm-advocaten.pngbrugmedia.pnggarageklaassen.pngbeers.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngbeensbootmotoren.pngweeghel_gewasbescherming.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngsheerenhoeve.pngubink_meuleman_bouw.pngmail_service_zwolle.pngvan_guilik.png