Evenementen

Geen evenementen gevonden.

Van ijzervlechter tot 80-jarige cultheld

Hij werd geboren op 7 maart 1937 en kan als een van de weinigen binnen onze voetbalvereniging nog gebruik maken van de uitspraak "ie heb de oorlog niet met úh maakt zeker?". Later heeft de ras-optimist zijn jaren als arbeider werden veelal op diverse bouwplaatsen doorgebracht. Ook nu nog is hij niet te stoppen gezien het feit dat de gepensioneerde ijzervlechter zich tegenwoordig lijkt te ontpoppen als een ware fitnessgoeroe. Hij beschikt over de conditie van een 16-jarige, loopbanden worden er door hem op speels gemak uitgelopen en hij doet hometrainers veranderen in fictieve e-bikes. Verder geniet deze sportieve bejaarde regionale bekendheid door diverse wekelijkse terugkerende uitspraken als: "die ef ok nog gien peperneute úhraakt", "tsjonge, wat is ie slecht vandaage", "doar ligge weer, die miepert" (lees: Pelle) of "die is kampioen uhwest met bottie bulding". Maar goed alle gekheid op het welbekende stokje, we hebben het natuurlijk over onze bloedeigen verzorger Geert Last. Naast het feit dat wij natuurlijk allemaal weten dat hij de helft van zijn tijd in de sportschool uitsluitend loopt te ouwehoeren zijn wij allen zeer trots te mogen melden dat Geert de zeer respectabele leeftijd van 80 jaar heeft bereikt en ondanks deze mijlpaal is Geert nog fanatiek als altijd. Met zijn, nu al, legendarische steekkarretje is Geert inmiddels uitgegroeid tot een soort cultheld van onze plaatselijke trots en ondanks dat hij heeft aangegeven te stoppen aan het eind van dit seizoen, zal het ons toch niet verbazen dat hij ook komend seizoen nog regelmatig in de dug-out te vinden is.
We willen Geert dan ook namens de gehele selectie van harte feliciteren en hem nog vele jaren toewensen in goede gezondheid.
Van harte!!

beers.pngphverhuur.pngbeensbootmotoren.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngubink_meuleman_bouw.pngbastiaan.png123verhuur.pnghairqueen.pngbergmakelaardij.pngcafeeigenwijs.pngoostindie.pngbastiaan_installatietechniek.pnggarageklaassen.pngbrugmedia.pngsebo.pngautotaalglas.pnghoutburcht.pngschutte.pngvan_guilik.pngmorrenhof.pngvdberg.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngsmaakfactor.pngbbm-advocaten.pngmail_service_zwolle.pngsheerenhoeve.pngboerverzekeringen.pngweeghel_gewasbescherming.pnghetparochiehuis.pnghdeleeuw.pnganytime.pngbeers.pngphverhuur.pngbeensbootmotoren.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngubink_meuleman_bouw.pngbastiaan.png123verhuur.pnghairqueen.pngbergmakelaardij.pngcafeeigenwijs.pngoostindie.pngbastiaan_installatietechniek.pnggarageklaassen.pngbrugmedia.pngsebo.pngautotaalglas.pnghoutburcht.pngschutte.pngvan_guilik.pngmorrenhof.pngvdberg.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngsmaakfactor.pngbbm-advocaten.pngmail_service_zwolle.pngsheerenhoeve.pngboerverzekeringen.pngweeghel_gewasbescherming.pnghetparochiehuis.pnghdeleeuw.pnganytime.png