Geschreven door Sander op 08 december 2016.

Aanstaande zaterdag, bij het laatste duel voor de winterstop van ons 1e-elftal, hebben we ook de laatste pupil van de week van het jaar 2016. De eer is zaterdag aan Chris Eilander, speler van de JO.11-1, voorheen (beter) bekend onder de naam E1. Chris staat bij voorkeur in de spits en doet dit ook behoorlijk goed, zo scoorde hij vorig seizoen in de wedstrijd tegen Olympia ’28 maar liefst 4keer! Zaterdag kan hij vanuit de dug-out zien hoe de spitsen van de beide ploegen het er van af zullen brengen. Zowel de topscoorder van de gehele gemeente Kampen(Dekker) als die van Zwolle (de Vries)zullen hun opwachting maken in dit duel. Chris is een groot fan van PEC-Zwolle. De club waar zijn favoriete speler, ook een aanvaller, Ryan Thomas speelt. Daarnaast is zijn favoriete trainer Ron Jans. Het is voor Chris wel te hopen dat zijn favorieten weer eens wat punten gaan pakken, want voor PEC ziet het er momenteel niet heel rooskleurig uit in de competitie. Het is te hopen dat zijn ouders geen bord spruiten neer zetten na een wedstrijd van PEC, aangezien dit het humeur van Chris niet echt zou verbeteren. Het zou beter zijn als hij een lekker bordje patat krijgt na puntenverlies van PEC, met zijn favoriete maaltijd klaart het vast wel weer wat op! Waar het bij PEC wat minder gaat, gaat het bij de plaatselijke V.V. een stuk beter. Met zijn team J.O. 11-1 staat hij namelijk met een 7e plek keurig in het linker rijtje. Ook bij het eerste elftal gaat het momenteel voortvarend, met winst op de tegenstander van aankomende zaterdag veroverd ’s-Heerenbroek namelijk de 3e plek in de competitie. Chris heeft hier alle vertrouwen in en denkt dat ’s-Heerenbroek de pot met 3-1 weet te winnen. U bent zaterdag allen van harte welkom op Sportpark Broekerland, voor de wedstrijd tussen V.V. ’s-Heerenbroek 1 en Zwolsche Boys 1. Chris zal om en nabij 14.30 de aftrap verzorgen, hopelijk zien we u dan langs de lijn!

zaterdag 22 september 2018
Bruchterveld