Ledenvergadering dinsdag 13 december 2016

Geschreven door het bestuur op 11 november 2016.

UITNODIGING LEDENVERGADERING 2016

V.V. ’s-Heerenbroek

 

Hierbij nodigen wij u/jou uit voor het bijwonen van onze ledenvergadering op dinsdag 13 december 2016 om 20:00 uur in de Kandelaar.

AGENDA:

  1. Opening door de voorzitter

  2. Notulen vorige ledenvergadering 

  3. Verslag penningmeester seizoen 2015/2016 

  4. Begroting 

  5. Bestuursverkiezing: Aftredend en herkiesbaar Freddy Mijnheer, Jan de Groot en Jan Willem Wennemers. Tegenkandidaten kunnen schriftelijk, ondertekend door tenminste 3 leden, worden aangemeld tot 3 dagen voor de aanvang van de vergadering bij de secretaris. 

  6. Kandelaar, gemeente, trainingsveld 

  7. Wat verder ter tafel komt 

  8. Rondvraag 

  9. Sluiting

Programma het Eerste

zaterdag 15 december 2018
Daarle SP
-
's-Heerenbroek

1 - 2


zaterdag 22 december 2018
's-Heerenbroek
-
DKB

Aanvang: 13:30


4e Klasse D

Evenementen

autotaalglas.pngmail_service_zwolle.png123verhuur.pngoostindie.pngvan_guilik.pngmorrenhof.pnghetparochiehuis.pngboerverzekeringen.pnghdeleeuw.pngphverhuur.pngweeghel_gewasbescherming.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngbeers.pngsmaakfactor.pngbeensbootmotoren.pngbrugmedia.pngcafeeigenwijs.pngbastiaan.pngbergmakelaardij.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pnggarageklaassen.pngbbm-advocaten.pngsebo.pnghairqueen.pngbastiaan_installatietechniek.pnghoutburcht.pngvdberg.pngschutte.pngsheerenhoeve.pnganytime.pngubink_meuleman_bouw.pngautotaalglas.pngmail_service_zwolle.png123verhuur.pngoostindie.pngvan_guilik.pngmorrenhof.pnghetparochiehuis.pngboerverzekeringen.pnghdeleeuw.pngphverhuur.pngweeghel_gewasbescherming.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngbeers.pngsmaakfactor.pngbeensbootmotoren.pngbrugmedia.pngcafeeigenwijs.pngbastiaan.pngbergmakelaardij.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pnggarageklaassen.pngbbm-advocaten.pngsebo.pnghairqueen.pngbastiaan_installatietechniek.pnghoutburcht.pngvdberg.pngschutte.pngsheerenhoeve.pnganytime.pngubink_meuleman_bouw.png