Pupil van de Week

Geschreven door Webmaster op 03 november 2016.

Het was even wachten, maar aanstaande zaterdag hebben we (eindelijk) onze eerste pupil van de week van het seizoen 2016/2017.

Aan Britt Kamerman de eer om aanstaande zaterdag, voor dit seizoen de spits af te bijten, bij de wedstrijd V.V. ’s-Heerenbroek – CSV ’28.

Britt speelt in JO-11-1 (voor men die nog gewend is aan de oude benaming, beter bekend als E1) onder leiding van coach Hendrik Rietman. Die haar veelvuldig aan de rechterkant van het middenveld opstelt, dit tot groot genoegen van Britt zelf, dit is namelijk haar favoriete plekkie.

Ze denkt nog graag terug aan de wedstrijd van 8 oktober 2016, dit duel tegen CSV ’28 werd met 6-1 gewonnen, Britt zelf scoorde én van de ’s-Heerenbroeker doelpunten! Hopelijk is dit een opmaat naar nog meer doelpunten in het groene tenue. Daarnaast hopen we dat het eerste elftal een voorbeeld neemt aan de E1 en ook de drie punten in huis weet te houden. Britt heeft alle vertrouwen in een goede afloop en verwacht een 3-1 overwinning!

Britt is hartstikke tevreden met coach Hendrik Rietman en met de nieuwe trainers van de E-jeugd: Jelmer Visscher, Robert Palland en Wiljen van Ittersum.

Tijdens 'El Clásico' zal ze snel tevreden zijn met de uitslag, Real Madrid en Barcelona zijn namelijk haar favoriete voetbalclubs. Als haar favoriete voetballer, Neymar ook nog een doelpuntje weet mee te pikken is haar avond helemaal compleet.

Britt heeft een grote liefde voor dieren en hoopt daarom ook dierenarts te worden. Misschien is haar liefde voor dieren ook wel de reden dat ze liever niet heeft dat haar moeder een visje meeneemt van de markt, ze eet namelijk liever geen vis. Ze heeft liever dat je haar een lekker bord patat voorzet!

Graag zien we u zaterdag langs de lijn op Sportpark Broekerland, waar Britt Kamerman de aftrap zal verzorgen omstreeks 14:30 uur.

4e Klasse C