Evenementen

Geen evenementen gevonden.

Doe mee aan de flexvoetbalpool van vv 's-Heerenbroek!!

Doe mee aan de Flexvoetbalpool van vv 's-Heerenbroek!!

Ben jij ook toe aan een beetje extra spanning in het nieuwe voetbalseizoen? Maak dan nu een account aan op www.flexvoetbal.nl en voeg jezelf toe aan de sub-league 'Broekerland'. Voorspel de wedstrijden, eindstand en topscorer en speel mee om fantastische geldprijzen. Een weekendje eredivisie zal nooit meer hetzelfde zijn als je je bedenkt dat een 0-0 tussen Roda JC en Willem II je zomaar 200 punten kan opleveren. Zondagavond 19.00 uur zal weer traditioneel op het puntje van je stoel of bank plaatsvinden. Surf dus snel naar www.flexvoetbal.nl en schrijf je in! Hoe meer deelnemers hoe hoger de geldprijzen natuurlijk. Bovendien zullen dit jaar, afhankelijk van het aantal deelnemers, meerdere prijzen te verdelen zijn om zodoende de spanning tot de laatste speeldag te waarborgen. Ik zie jullie accounts met veel vertrouwen tegemoet en wens jullie ontzettend veel succes in het komende seizoen.

Inleg: €10,- (te voldoen bij William Meuleman tel. 06-48957973)Ook voor overige vragen kun je gerust contact opnemen met bovenstaand nummer.

                                         

beensbootmotoren.pnghetparochiehuis.pngubink_meuleman_bouw.pngbastiaan.pngbrugmedia.pngvan_guilik.pngautotaalglas.pnggarageklaassen.pnghdeleeuw.pnghoutburcht.pngschutte.png123verhuur.pnganytime.pngbergmakelaardij.pngvdberg.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngsebo.pnghairqueen.pngsheerenhoeve.pngcafeeigenwijs.pngbastiaan_installatietechniek.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngmail_service_zwolle.pngoostindie.pngweeghel_gewasbescherming.pngboerverzekeringen.pngphverhuur.pngbbm-advocaten.pngbeers.pngsmaakfactor.pngmorrenhof.pngbeensbootmotoren.pnghetparochiehuis.pngubink_meuleman_bouw.pngbastiaan.pngbrugmedia.pngvan_guilik.pngautotaalglas.pnggarageklaassen.pnghdeleeuw.pnghoutburcht.pngschutte.png123verhuur.pnganytime.pngbergmakelaardij.pngvdberg.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngsebo.pnghairqueen.pngsheerenhoeve.pngcafeeigenwijs.pngbastiaan_installatietechniek.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngmail_service_zwolle.pngoostindie.pngweeghel_gewasbescherming.pngboerverzekeringen.pngphverhuur.pngbbm-advocaten.pngbeers.pngsmaakfactor.pngmorrenhof.png