Geschreven door sw op vrijdag 13 oktober 2017 19:18.

Zaterdag staat de derby, V.V. ’s-Heerenbroek- V.V. Wilsum op het programma.

Pupil van deze week is Jeroen van de Kamp, keeper van JO9-1. Onder de leiding van coach Arjan wordt zaterdag aangetreden tegen ASV Dronten JO9-6.

Na een goede training van Jan Erik van afgelopen week zal er weer worden gestreden voor de punten, dit alles op de nieuwe kunstgrasmat. Een fijne mat aldus deze toekomstig kippenboer, tenminste zolang er maar op gevoetbald wordt, voor de kippen is het niks.

Jeroen koestert warme herinneringen aan de zaterdag waarop een 15-0 overwinning binnen werd gesleept.

De punten binnenhalen dat is waar het volgens Jeroen omdraait, de ballen moeten naar voren! (Iets waar de laatste man van het 1e vorige week de nodige moeite mee had.) Hij heeft er vertrouwen in dat het deze week goed afloopt, en dat mede keeper Visscher ‘’De nul’’ weet te behouden.

V.V. ’s-Heerenbroek – V.V. Wilsum eindigt in een 1-0, morgen vanaf 14.30 zullen we zien of Jeroen gelijk krijgt.

Graag zien we u langs de lijn deze zonnige derby-middag.

Geschreven door het bestuur op dinsdag 19 september 2017 08:31.

Beste jeugdspelers, ouders/verzorgers,

Iedere vereniging kan wel wat extra inkomsten gebruiken; ook wij als voetbalvereniging. Ook dit jaar doen we mee aan de Grote Clubactie. Wat is de Grote Clubactie eigenlijk.

De Nationale Stichting Grote Clubactie ondersteunt al meer dan 40 jaar het Nederlandse verenigingsleven. Volgens de Stichting zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten kunnen werven. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Er zijn fantastische prijzen te winnen. De trekking van de Grote Clubactie 2017 vindt plaats op 13 december.

Hoe werkt het?
Vanaf zaterdag 16 september mogen er loten verkocht worden. Je kunt door hier te klikken de intekenlijst downloaden. Print deze intkenlijst uit en noteer vervolgens de namen van de mensen die een lot van jou willen kopen. De lotenkopers betalen direct € 3,00 voor ieder gekocht lot aan jou. De intekenlijst en het geld doe je in een gesloten envelop en lever je uiterlijk 30 oktober 2017 in bij jouw leider, trainer of iemand van het jeugdbestuur. Op de envelop vermeld je jouw naam en in welk elftal je speelt. Na het inleveren van jouw envelop ontvang je zo snel mogelijk de loten, zodat je deze kunt afleveren bij jouw lotenkopers.

Voor de 3 jeugdleden die de meeste loten verkopen, hebben wij een leuke prijs.

Wij rekenen op jullie!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,
Jeanet van de Wetering

KLIK HIER om de intekenlijst te downloaden

Geschreven door de secretaris op donderdag 31 augustus 2017 08:41.

De Voetbal.nl app

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.

Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je nog even te registreren met het e-mailadres waarop je een e-mail ontvangt van voetbal.nl.

De app KNVB Wedstrijdzaken

Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je in de app met het e-mailadres waar je de mail van voetbal.nl op ontvangt. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

Wil je met een ander e-mailadres inloggen dan waarop je dit bericht hebt ontvangen? Vraag dan J.W. Wennemers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en geef dan aan welk e-mailadres wij als club voor je moeten vastleggen.

zaterdag 21 oktober 2017
Dieze West