Geschreven door het bestuur op dinsdag 18 december 2018 09:48.

Hierbij nodigen wij u uit voor onze ledenvergadering op donderdag 20 dec. 2018 om 20:00 uur in de Kandelaar.

AGENDA LEDENVERGADERING V.V. ’s-HEERENBROEK 20-12-2018:

1. Opening door de voorzitter
  2. Notulen vorige ledenvergadering
  3.  Verslag penningmeester seizoen 2017/2018
  4.  Begroting
  5.  Bestuursverkiezing:
    • Aftredend en herkiesbaar Jeanet v/d Wetering en Dick Kluiver.
    • Tegenkandidaten kunnen schriftelijk, ondertekend door tenminste 3 leden, worden aangemeld tot 3 dagen voor de aanvang van de vergadering bij de secretaris.
  6. Kandelaar, gemeente
  7. Wat verder ter tafel komt

Geschreven door de secretaris op dinsdag 18 december 2018 09:44.

7e Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap Vanaf de tribunes zijn talloze ogen strak op de zaal gericht en dat is geen wonder. In hoog tempo zullen enerverende stadsderby’s elkaar opvolgen. Diepgewortelde rivaliteit uit een Hanzestad die al tientallen jaren lang bestaan en waarin winnen niet het alles is, maar het enige dat telt. Wedstrijden op een klein speelveld die in 15 minuten beslist worden. Attractief, technisch, geraffineerd, meedogenloos, adembenemend, meeslepend maar boven alles: sportieve rivaliteit die opnieuw het uiterste van iedere speler zullen vragen. Het vormt voor het zevende jaar het ultieme decor van het Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap.

Dit drukbezochte evenement is, net zoals voorgaande jaar, opgesplitst in een voor- en hoofdtoernooi. Ook dit jaar zijn er weer de jeugdteams (JO11) van Go – Ahead Kampen, DOS Kampen, KHC en IJVV van de partij. Nieuw aan deze editie is dat dit evenement gekoppeld wordt aan een goed doel; Het Kamper Kracht fonds. Na de finale zal daarom een loting worden gehouden, waarbij de opbrengst bestemd zal zijn voor het Kamper Kracht Fonds.

Voortoernooi woensdag 19 december 2018

Het voortoernooi vindt op woensdagavond 19-12-2018 plaats tussen 19.00 en 21.45 uur in de KHC sporthal. Bij de senioren zullen Go – Ahead Kampen, Futsal DOS Kampen, V.V. Kampen, V.V. Wilsum en Futisala 6 samen vechten om 2 tickets voor het hoofdtoernooi.

Hoofdtoernooi zaterdag 22 december 2018

KHC (winnaar 2015, 2016 en 2017), DOS Kampen, ’s Heerenbroek, KZVV’75, Zalk en Futisala zijn vanwege hun goede prestaties van vorig jaar rechtstreeks geplaatst voor het hoofdtoernooi, dat op zaterdag 22 december 2018 in de Reeve zal plaatsvinden. Het toernooi begint om 11.30 uur en de finale van de senioren zal om circa 15.45 uur gespeeld worden.

Doordat SVI niet deelneemt, mag Zalk als 7e van de vorige editie, nu toch deelnemen aan het hoofdtoernooi. Nieuw is dat de jeugdteams (JO11) van Go – Ahead kampen, DOS Kampen, KHC en IJVV nu om 9.00 uur deze dag, voorafgaand aan de senioren, zullen starten en in de loop van de dag de finale zal worden gespeeld.

De entree voor het publiek is gratis, dus zorg dat je er op woensdagavond 19-12-2018 en zaterdag 22-12-2018 bij bent.

Sponsoring

Opnieuw zijn we gesteund door talloze bedrijven uit Kampen en omstreken. Zonder hun bijdrage was dit evenement niet mogelijk geweest. We bedanken daarom onze sponsoren:

PGVZ B.V., Van der Weerd Elektrotechniek, Autofirst Tadema, Terpstra Hypotheken, Kuiken Accountancy, De Boer Arbeidskundig Advies, Koffeman Bouwbedrijf, Arbeidsmakelaars Kampen, Sport 2000, Notariskantoor Herweijer, A.P. Scheltinga Organisatie, Melis Schildersbedrijf, Atema Consultancy, Eetwinkel Jan de Windt, Kagas Kampen, Asia Express Food B.V., Hotel Van Dijk, JM Office, Stucadoor A. Schill, Fa. de Hagenpoort, Dirk van de Berg Personal trainer, Zalsman, KampenOnlie en BrugMedia.

Voortoernooi woensdag 19 december 2018

Hoofdtoernooi zaterdag 22 december 2018

Sponsoring

Geschreven door sw op donderdag 06 december 2018 10:58.

Aankomende zaterdag 8 december, speelt het Eerste alweer haar laatste thuiswedstrijd van 2018. Zo vlak na Sinterklaas is het te hopen dat de selectie van Wim Groen genoeg cadeautjes heeft ontvangen en weggegeven. En de 3 punten voor het eerst dit seizoen in eigen huis blijven, de selectie wordt hierbij aangemoedigd door Pupil van de Week Kai ten Veen.

Kai speelt in JO-10 en speelt daar vooral op het middenveld. Hij beschikt over uitstekende kwaliteiten voor die positie; een goede passeerbeweging en goed kunnen kappen en draaien! Zoals de trouwe lezer van dit stukje inmiddels wel weet, JO-10 wordt getraind door; Ron, Patrick en Julian. Hopelijk krijgt Kai nog veel goede training van deze jongens. Aangezien het zijn droom is om later in het blauw-wit van PEC Zwolle te kunnen voetballen. Voetballen, is volgens Kai namelijk het mooiste wat er is. Ook is PEC zijn favoriete club, en als Sepp van den Berg het waarmaakt om een echte cultheld te worden, kan Kai misschien nog gezamenlijk met zijn favoriete voetballer op het Zwolse (kunst?)gras staan.

Kai moet zaterdagochtend zelf voetballen tegen CSV’28 JO-10-6, dit om 11.00 op de ’s-Heerenbroeker kunstgrasmat, hij heeft er veel zin in. Kai kan genieten van de kleine dingen in het leven, zo verloren ze met 23-1 van IJVV maar maakte hij zelf wel een fantastische goal, zijn enige van het seizoen tot nu toe. Mits hij zaterdagochtend niet scoort kan hij zaterdagmiddag bij de aftrap gaan voor een verdubbeling van zijn moyenne. Waarbij Kai de aftrap doet van een mooie voetbalmiddag, die zal gaan eindigen in een 4-3! Dit wel onder de voorwaarde dat de ’s-Heerenbroeker spelers goede acties maken, niet te lang met de bal lopen en veel overspelen.

Zaterdag vanaf 14.30 kunt u toeschouwer zijn van deze, misschien wel, zeer doelpuntrijke middag. Graag tot dan!

zaterdag 22 december 2018
DKB