Geschreven door Meule op zaterdag 16 december 2017 18:33.

Wilsum-uit... Voor een 's-Heerenbroeker voetballer zijn dit de wedstrijden waar je gemoedstoestand van veranderd. De gehele week is de spanning enorm. Spanning die opnieuw moest worden opgebouwd na de afgelasting van vorige week. Leiders Jonas en Arjan hadden daarbovenop een bijna onverantwoord risico genomen door de jongens vóór de wedstrijd patat en frikadellen te beloven. De druk van het MOETEN presteren nam hierdoor een bijna ondraaglijke vorm aan en de spanning was dan ook af te lezen van de jongste 's-Heerenbroeker beloften. Tsjonge jonge, echt niet normaal meer... Ach... eigenlijk... nu ik er een beetje over nadenk... laat ik het ook niet overdrijven, eigenlijk viel het allemaal wel mee en was, gezien de rijke geschiedenis van deze IJsselderby, de spanning onder de Wilsummer en 's-Heerenbroeker ouders, opa's en oma's waarschijnlijk groter. 's-Heerenbroek voetbalde dan ook frank en vrij wat uiteindelijk resulteerde in een heerlijke 2-14 overwinning op onze buren en onder het motto 'beter een goede buur dan een verre vriend' verlieten beide teams het veld met een glimlach. Zo begint voor hen de welverdiende winterstop. JO8 heeft op 2 wedstrijden na alles gewonnen en bovenal enorm veel vooruitgang geboekt op alle vlakken. Ook de aan het begin van het seizoen 'minder aanwezige' voetballers zijn inmiddels veranderd in heuse voetbalmachines en hiervoor hulde aan zowel de leiders als de trainers Jan-Erik en Gert. Vol zelfvertrouwen kan er uitgekeken worden naar de voorjaarscompetitie. En voor ik het vergeet. Uiteraard volgden er zoals belooft bij terugkomst patat en frikadellen (nogmaals dank namens de gehele spelersgroep) en kan men elkaar en jullie als lezers met opgeheven hoofd een goed uiteinde wensen. Tot in het nieuwe jaar!

Voor meer foto's verwijs ik jullie graag naar onderstaande link

Geschreven door Jan Willem Wennemers op dinsdag 12 december 2017 08:15.

Tribunes vol, zinderende spanning, laatste minuten ontsnappingen, prachtige goals en onmogelijke reddingen. Het zijn de ingrediënten van het Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap dat voor de zesde maal georganiseerd wordt. Dit drukbezochte evenement is, net zoals voorgaande jaar, opgesplitst in een voor- en hoofdtoernooi. Ook dit jaar zijn weer jeugdteams (JO11) van Go – Ahead Kampen, DOS Kampen, KHC en IJVV van de partij.

Het voortoernooi vindt op woensdagavond 20-12-2017 tussen 17.15 en 21.45 uur plaats in de KHC sporthal. Om 17.15 uur start de jeugd en daarna zijn de volwassenen aan de beurt. Bij de senioren zullen DOS Kampen, Futsal DOS Kampen, V.V. Wilsum, KHC (zaal) en V.V. Owios samen vechten om 2 tickets voor het hoofdtoernooi.

KHC (winnaar 2015 en 2016), SVI (finalist 2015 en 2016), Zalk, ’s Heerenbroek en Futisala zijn vanwege hun goede prestaties van vorig jaar rechtstreeks geplaatst voor het hoofdtoernooi, dat op zaterdag 23 december 2017 in de Reeve zal plaatsvinden. Het toernooi begint om 10.00 uur en de finale van de senioren zal om circa 15.45 uur gespeeld worden.

Doordat Go – Ahead Kampen zich vanwege blessures helaas heeft afgemeld, mag KZVV’75 als 7e van de vorige editie, nu toch deelnemen aan het hoofdtoernooi.

De entree voor het publiek is gratis, dus zorg dat je er op woensdag 20-12-2017 en zaterdag 23-12-2017 bij bent.

Geschreven door Webmaster op zaterdag 09 december 2017 17:58.

opening trainingsveld klein 03

Afgelopen vrijdagavond (8 december) is het kunstgrastrainingsveld geopend. Onze voorzitter, wethouder Geert Meijering en operationeel directeur Gerrit van Weeghel van Greenfiels namen de officiële opening voor hun rekening onder winterse omstandigheden. Hieronder een kleine fotoimpressie.

opening trainingsveld klein 01(klik op de foto voor een vergroting)

Opening trainingsveld(klik op de foto voor een vergroting)

zaterdag 16 december 2017
VSW