Geschreven door SW op woensdag 19 september 2018 21:09.

Aankomende zaterdag beginnen de competities weer, een nieuw seizoen voor v.v. ’s-Heerenbroek. Het 1e opent het seizoen thuis tegen v.v. Bruchterveld, een tegenstander die ’s-Heerenbroek in de voorgaande seizoenen niet trof. Wat echter niet veranderd is, is dat elke thuiswedstrijd (althans, dat is de bedoeling, echter schrijver dezen faalt daar nog wel eens in.) een jeugdlid de titel “pupil van de week” krijgt.

Dit seizoen mag Jary Bijsterbosch de spits afbijten, een spits van JO-10. Hij houdt van het maken van doelpunten, iets wat hij hopelijk dit seizoen weer vaak kan doen. Naast hem hopen ook de spitsen van het 1e op de doelpunten, wat in de voorbereiding nog dikwijls lastig bleek. Jary is fan van Pec Zwolle, wat een moeizame start van de competitie kent. Zijn favoriete speler is Cristiano Ronaldo, die na een moeizame start nu begint te scoren. Jary wordt getraind door drie nieuwe leden van het ’s-Heerenbroeker trainersgilde; Julian, Patrick en Tom. Zijn coaches zijn Brenda en Henry, al langer actief binnen de club.

Jary hoopt later politieagent te worden, omdat hij dan mensen kan helpen. Hopelijk helpt hij de 1e selectie zaterdag aan het goede voorbeeld. ’s Ochtends treedt hij aan tegen Go Ahead Kampen, waarbij hopelijk een goede competitie start wordt gemaakt. Jary heeft vertrouwen in een goede seizoenstart van het 1e, en voorspelt een 2-1 overwinning van de groenhemden. Hij hoopt naast het zien van een overwinning op een sportieve wedstrijd, waarbij geen kaarten hoeven te worden uitgedeeld door de scheidsrechter.

Graag tot zaterdag 22 september op sportpark het Broekerland., waar rond 14.30 de aftrap zal worden verricht door Jary.

Geschreven door Webmaster op woensdag 20 juni 2018 23:20.

Met dank aan Henry Kijk in de Vegte.

Klik hier om de foto's te bekijken:

Geschreven door het bestuur op woensdag 20 juni 2018 09:12.

Voor de 3e keer op rij is v.v. 's-Heerenbroek 35+ kampioen geworden, afgelopen zaterdag bij het Vrienden van VV Wilsum 35+ en 45+ toernooi.

IMG 20180617 WA0003 small(klik op de foto voor een vergroting)

zaterdag 22 september 2018
Bruchterveld