Geschreven door Peter Wennemers op donderdag 12 april 2018 20:12.

Bij de wedstrijd V.V. ’s-Heerenbroek – E.Z.C. staat er, bij kennis van de auteur, een primeur op het programma. De gebroeders Jente en Yfan van der Velde zullen gezamenlijk optreden als pupil(len) van de week. De gebroeders spelen in JO11-2 en staan daar onder coaching van Sander Boeve. De broers hebben de taken goed verdeelt, Yfan als aanvaller maakt de goals, en Jente probeert zijn keeper zoveel mogelijk te ontlasten, als verdediger. Beide pupillen zijn Fan van Real Madrid en Cristiano Ronaldo. De late penal in de Champions League zal hun beiden dan ook kunnen bekoren.

Yfan wil later zijn kennis gebruiken als wetenschapper, zijn broer gaat liever voor een carrière als profvoetballer. Beide jongens genieten van een patatje, waar ze zaterdag ook weer van mogen genieten in de Kandelaar.

Yfan en Jente hebben vertrouwen in een overwinning van ’s-Heerenbroek aankomende zaterdag. Yfan voorziet wanneer er goed overgespeeld wordt een klinkende 3-0 overwinning. Jente raadt de groenhemden aan om niet te lief te spelen, en voorspelt voor een strijdende ploeg een 2-1 overwinning.

Aanstaande zaterdag, 14.30. V.V. ’s-Heerenbroek 1- E.Z.C. 1. Sportpark Broekerland.

Jente (links) en Yfan (rechts)

Geschreven door het bestuur op woensdag 28 maart 2018 22:37.

Het bestuur is blij te kunnen melden dat het contract met hoofdtrainer Wim Groen met 1 jaar is verlengd, Wim is bezig aan z'n eerste seizoen bij onze vereniging en zal ook seizoen 2018/2019 actief zijn als hoofdtrainer.

Ook zijn we verheugd dat het contract van de trainer van het tweede, Sjacco Cinqualbre, met 1 jaar is verlengd.

Geschreven door sw op vrijdag 16 maart 2018 16:05.

Aanstaande zaterdag is Sil Grolleman de eerste pupil van de week van 2018. Dit bij de wedstrijd v.v. ’s-Heerenbroek – s.v. HTC. De wedstrijd tussen de nummer 10 en 5 van 4c. Kunnen de groenhemden hun goede reeks na de winterstop voortzetten tegen de tuinders? Sil verwacht een spannende pot die gaat eindigen in 2-2. Sil zelf komt uit in de achterhoede van de f1 en wordt getraind door Jan-Erik.

Sil is fan van huidige nummer 5 van de eredivisie, Feyenoord. En zijn favoriete voetballer is afzwaaiend international Wesley Sneijder, zelf hoopt hij later in de voetsporen van Sneijder te kunnen trainen. Profvoetballer worden lijkt hem namelijk enorm gaaf. Sil’s favoriete eten zijn de altijd lekkere goudbruine frietjes! Waarvan hij zaterdag ook weer lekker zal gaan genieten.

Trek de warme kleren aan en ziet zaterdag iets na 14.30 de aftrap worden gedaan door Sil!

IMG 20180315 WA0030

Programma het Eerste

dinsdag 24 april 2018
's-Heerenbroek
-
VSW

1 - 1


zaterdag 28 april 2018
Wilsum
-
's-Heerenbroek

Aanvang: 14:30


4e Klasse C

Evenementen

beensbootmotoren.pngbastiaan_installatietechniek.pngmail_service_zwolle.pngboerverzekeringen.pngsebo.pngbeers.pnghairqueen.pngweeghel_gewasbescherming.pngbergmakelaardij.png123verhuur.pnghdeleeuw.pngphverhuur.pnghoutburcht.pngsheerenhoeve.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngvdberg.pngubink_meuleman_bouw.pngbastiaan.pnggarageklaassen.pngmorrenhof.pngschutte.pngcafeeigenwijs.pnganytime.pngvan_guilik.pngoostindie.pngautotaalglas.pngbbm-advocaten.pngsmaakfactor.pnghetparochiehuis.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngbrugmedia.pngbeensbootmotoren.pngbastiaan_installatietechniek.pngmail_service_zwolle.pngboerverzekeringen.pngsebo.pngbeers.pnghairqueen.pngweeghel_gewasbescherming.pngbergmakelaardij.png123verhuur.pnghdeleeuw.pngphverhuur.pnghoutburcht.pngsheerenhoeve.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngvdberg.pngubink_meuleman_bouw.pngbastiaan.pnggarageklaassen.pngmorrenhof.pngschutte.pngcafeeigenwijs.pnganytime.pngvan_guilik.pngoostindie.pngautotaalglas.pngbbm-advocaten.pngsmaakfactor.pnghetparochiehuis.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngbrugmedia.png