Pupil van de week 22 april 2017

Geschreven door Peter Wennemers op 21 april 2017.

Aanstaande zaterdag, 22 april, is Lune Croezen pupil van de week, bij de wedstrijd v.v. ’s-Heerenbroek 1 – Reaal Dronten 1. Het treffen tussen de nummer 3 en 4 van de competitie.

Lune speelt, (het liefst) in de spits, bij J.O. 11-2. Het team, onder leiding van Sander Boeve en Bernie Palland staat momenteel op een 5e plek in de 5e klasse. Doordeweeks wordt er tweemaal getraind, dit wordt verzorgd door 4 spelers die morgen, vermoedelijk, aan de aftrap zullen staan bij het eerste.

Lune’s hoogtepunt uit haar, nog maar korte, carrière is de wedstrijd waarin ze 3 maal het net wist te vinden. Haar voorbeeld is de rechtsbuiten van Bayern München, Arjen Robben. Lune droomt niet van een bestaan als profvoetballer, ze wordt liever politieagent. Aangezien politie agenten veel stoere dingen doen en ze zeker stoerder zijn dan de profvoetballers.

Ze heeft er vertrouwen in de ’s-Heerenbroek de reeks van 4 overwinningen een vervolg kan geven, door met 3-1 te winnen van Reaal Dronten. Hiermee zou ’s-Heerenbroek goede zaken doen met ogen op de nacompetitie. Een 3-1 uitslag zal wel betekenen dat er een einde komt aan de lange reeks van clean sheets voor doelman Visscher.

Of Lune gelijk gaat krijgen zullen we zaterdag zien, we zien u graag om 14.30 langs de lijn.

zaterdag 22 september 2018
Bruchterveld