Evenementen

's-Heerenbroek terechte winnaar van IJsselderby tegen Wilsum.

’s-Heerenbroek heeft zaterdag de IJsselderby tegen Wilsum gewonnen. Op het kunstgras van Wilsum was de formatie van trainer Wim Groen met 1-3 te sterk.

De tweede editie van de derby tussen Wilsum en ’s-Heerenbroek was een bijzondere aflevering. De wind raasde over het windgevoelige terrein op het sportpark van Wilsum. Dat maakte goed voetbal onmogelijk. Ballen vlogen regelmatig alle kanten op. ’s-Heerenbroek ging het beste om met deze omstandigheden en maakte voetballend ook zeker de beste indruk.

Beide ploegen hadden grote moeite met de weersomstandigheden. Wilsum had de wind mee, maar ging daar slecht mee om. In de 28ste minuut opende de thuisploeg toch de score. Gert Jan Sollie kopte raak uit een corner van Patrick Plette. Negen minuten maakte het gemakkelijker voetballende ’s-Heerenbroek de terechte gelijkmaker. Wilsum werkte de bal achterin in weg. Jesper Wennemers profiteerde door de bal in de hoek te schieten. In de slotfase van de eerste helft ontsnapte Wilsum aan een achterstand. Wilsum-keeper Chiel ten Hove had alle moeite met een schot van Bjorn Wezenberg. Uit de daaropvolgende corner kopte Wiljen van Ittersum tegen de lat.

Na rust nam ’s-Heerenbroek nadrukkelijk de teugels in handen. Wilsum-goalie Ten Hove tikte een vrije trap van Sander Pelgrom over en zag even later een schot van Van Ittersum net over het doel gaan. Drie minuten later raakte Van Ittersum voor de tweede keer deze middag de lat. In de 60ste minuut viel de dik verdiende 1-2 via invaller Wim Kwakkel. Wilsum werd overlopen door ’s-Heerenbroek. In de 65ste minuut bepaalde William Dekker de eindstand op 1-3. Hij lobde de bal over de keeper in het doel. Met drie treffers waren ’s-Heerenbroek mild voor de goede buur. Martijn Bruins liet een enorme kans liggen en de bezoekers raakten nog een keer de lat.”

Kom zaterdag ook kijken naar de Derby van de IJssel!!

bericht van v.v. Wilsum:

v.v. Wilsum 1 – v.v. 's-Heerenbroek 1

Zaterdag 16 maart om 14.30 uur wordt de enige echte IJsselderby weer gespeeld in Wilsum. Gelet op de stand in de competitie zijn dit seizoen de teams aan elkaar gewaagd. Beide teams doen nog mee voor nacompetitie, maar dan moet er wel gewonnen worden. Kom je team aanmoedigen, ze zullen het nodig hebben!

Bij de derby staat de wedstrijd van het eerste elftal natuurlijk centraal, maar om de wedstrijd heen wordt al jaren van alles georganiseerd. Dit alles komt natuurlijk mede door de goede verstandhouding die er is tussen beide dorpen en verenigingen. Deze middag verzorgen de jongste talenten de line-up bij de aftrap van de wedstrijd en na afloop van de wedstrijd draait de supportersvereniging een aantal ronden aan het rad van avontuur.

Je wordt hierbij van harte uitgenodigd voor een gezellige 3e helft!

 

(bericht geplaatst door de secretaris)

's-Heerenbroek boekt monsterzege op SVV '56: 8-0

's-Heerenbroek heeft afgelopen zaterdag flink uitgehaald tegen SVV '56 uit Sibculo. De ploeg van trainer Wim Groen werkte daarmee positief aan haar zelfvertrouwen aangezien juist het maken van doelpunten dit seizoen een grote opgave blijkt. Daarnaast was de overwinning ook een opsteker omdat een week daarvoor nog nipt werd verloren van titelkandidaat Daarlerveen (2-3).

Na een weifelend begin van beide zijden trok 's-Heerenbroek de wedstrijd gaandeweg de tijd steeds meer naar zich toe. Dit resulteerde uiteindelijk in een 3-0 ruststand. Doelpuntenmakers waren William Dekker, Jesper Wennemers en nogmaals Dekker. Na de rust liet 's-Heerenbroek het er zeker niet bij zitten. De ploeg pakte de scorende draad direct na rust weer op en dit resulteerde uiteindelijk in doelpunten van Henri v/d Stouwe, Berry Fiets, Jesper Wennemers, Jarno Heldoorn en William Dekker.

Hiermee maakte Dekker sinds lange tijd weer een hattrick en liet hij zien het scoren nog zeker niet verleerd te zijn. Verder tekende Jesper Wennemers direct aan voor zijn eerste seizoenstreffers en liet ook spits Fiets zien dat hij zijn doelpunten mee kan pikken.

Deze scoringsdrang lijkt precies op tijd te komen voor 's-Heerenbroek, daar aankomende zaterdag dé IJsselderby tegen Wilsum op het programma staat. Wilsum kende een ongelukkige middag tegen MVV '69 uit Marle en verloor uiteindelijk jammerlijk met 1-0. Bij een overwinning kan 's-Heerenbroek de naaste buurman zaterdag passeren op de ranglijst. Anderzijds kan Wilsum natuurlijk haar voorsprong op 's-Heerenbroek uitbreidden wanneer het de drie punten in eigen huis weet te houden.

Alles voor een interessante derby lijkt dus aanwezig! Graag zien wij u langs de lijn op zaterdag 16 maart om 14.30 uur op Sportpark de Wijde Blik in Wilsum!   

Trainersduo voor het eerste

Carlo Bergsma en Freddie van den Burg vormen komend seizoen, 2019/2020, het nieuwe trainersduo van het eerste team van v.v. ’s-Heerenbroek. Zij volgen Wim Groen op die het seizoen afmaakt.

Carlo is op dit moment jeugdtrainer bij ESC (JO17) en Freddie is een oude bekende van ons en traint momenteel JO13 van onze vereniging.

het bestuur

pupil van de week 9 maart 2019

Aankomende zaterdag staat de wedstrijd tussen 's-Heerenbroek 1 en S.V.V.'56 1 op het programma. Pupil van de Week is Kai ten Veen, inmiddels alweer de vierde keer dat hij mag toeleven naar deze middag, laten we er van uitgaan dat het dit keer wel door kan gaan. Al weten we het natuurlijk nooit met de 's-Heerenbroekermat en de regen van deze dagen... 's-Heerenbroek zal goed voor de dag willen/moeten komen, aangezien het de uitwedstrijd eerder in het seizoen met 2-1 verloor, heeft het wat goed te maken. 

hieronder volgt het "oude stukje" uit november: 

Kai speelt in JO-10 en speelt daar vooral op het middenveld. Hij beschikt over uitstekende kwaliteiten voor die positie; een goede passeerbeweging en goed kunnen kappen en draaien! Zoals de trouwe lezer van dit stukje inmiddels wel weet, JO-10 wordt getraind door; Ron, Patrick en Julian. Hopelijk krijgt Kai nog veel goede training van deze jongens. Aangezien het zijn droom is om later in het blauw-wit van PEC Zwolle te kunnen voetballen. Voetballen, is volgens Kai namelijk het mooiste wat er is. Ook is PEC zijn favoriete club, en als Sepp van den Berg het waarmaakt om een echte cultheld te worden, kan Kai misschien nog gezamenlijk met zijn favoriete voetballer op het Zwolse (kunst-?)gras staan.

Kai moet zaterdagochtend zelf voetballen tegen Dos Kampen JO-10-5, dit om 08.30 in Kampen, hij heeft er veel zin in. Kai kan genieten van de kleine dingen in het leven, zo verloren ze met 23-1 van IJVV maar maakte hij zelf wel een fantastische goal, zijn enige van het seizoen tot nu toe. Mits hij zaterdagochtend niet scoort kan hij zaterdagmiddag bij de aftrap gaan voor een verdubbeling van zijn moyenne. Waarbij Kai de aftrap doet van een mooie voetbalmiddag, die zal gaan eindigen in een 4-3! Dit wel onder de voorwaarde dat de ’s-Heerenbroeker spelers goede acties maken, niet te lang met de bal lopen en veel overspelen.

Zaterdag vanaf 14.30 kunt u toeschouwer zijn van deze, misschien wel, zeer doelpuntrijke middag. Graag tot dan!

pupil van de week 2 maart 2019

Deze zaterdag staat de wedstrijd tussen vv ’s-Heerenbroek en Daarlerveen op het programma. De wedstrijd met de meest scorende ploeg (Daarlerveen) en de ploeg die het minste doelpunten tegen kreeg( ’s-Heerenbroek) tot nu toe in 4D. Kan Daarlerveen de ’s-Heerenbroeker defensie beslechten? Of loopt de aanval van Daarlerveen zich stuk op keeper Jelmer Visscher en zijn ondersteuning?

            Deze thuiswedstrijd wordt weer bijgestaan door een pupil, uit de JO-9 selectie. Deze week mag Joas Kattenberg het ‘pupil van de week tenue’ aantrekken. Joas is fan van het 1e van ’s-Heerenbroek, met profclubs heeft hij niet zoveel. Dit geldt ook voor profvoetballers. Joas kent ze niet en vindt het niet zo interessant. Wel stuurde hij een foto mee van zijn rugnummer (nr. 7) waarbij de auteur van dit stuk even dacht aan een fan van C. Ronaldo. Maar niks is minder waar. Misschien hebben we te maken met een fan van Björn Wezenberg, die de afgelopen wedstrijden veelal met dit nummer acteerde in ’s-Heerenbroek 1.

Deze verdediger, zal de wedstrijd kijken naar zijn mede-groenhemden die de veel scorende tegenstander zullen moeten gaan tegenhouden. Joas is als verdediger graag zijn keeper ten dienst. Zelf vindt hij het keepen maar niks, al die harde ballen van de tegenstander op je af… Joas voorkomt liever dat de ballen op doel worden geschoten. Zelf scoren is Joas ook niet onbekend, zo scoorde hij ooit een met een "luppie", dit doet menig spits van Sheerenbroek 1 hem niet na!!

Joas wordt gecoacht en getraind door een veelkoppige staf, namelijk; Bo, Daan, William, Max en Jonas. Zaterdag wordt er gevoetbald tegen CSV’28 JO9-4. Joas heeft zin in de wedstrijd, hij vindt de wedstrijden altijd leuk om te spelen.

            Voor aankomende zaterdag wenst Joas de mannen van Wim Groen VEEL SUCCES! Hij hoopt op een mooie en spannende pot voetbal en heeft veel zin om te kijken naar de wedstrijd. Joas heeft veel vertrouwen in de ’s-Heerenbroeker achterhoede  en voorspelt een 2-1 overwinning op Daarlerveen.

            Bedankt voor het lezen en graag tot ziens op zaterdag 2 maart, omstreeks 14;30 zal Joas de aftrap verrichten.

rsz joas1rsz img 20190301 081000957

phverhuur.pngvan_guilik.pngboerverzekeringen.pngautotaalglas.pngschutte.pnghdeleeuw.pngweeghel_gewasbescherming.pngmail_service_zwolle.png123verhuur.pngubink_meuleman_bouw.pngid-agro.pnghetparochiehuis.pngbergmakelaardij.pngcafeeigenwijs.pngoostindie.pnghairqueen.pngvdberg.pngsebo.pngbbm-advocaten.pngb0_mulder_tweewielers.pngprofnorm.pngblom_auto.pngbrugmedia.pnghoutburcht.pnganytime.pngsheerenhoeve.pngsmaakfactor.pngh_uitgekookt.pngbastiaan.pngbastiaan_installatietechniek.pnghofstede_rijopleiding.pngphverhuur.pngvan_guilik.pngboerverzekeringen.pngautotaalglas.pngschutte.pnghdeleeuw.pngweeghel_gewasbescherming.pngmail_service_zwolle.png123verhuur.pngubink_meuleman_bouw.pngid-agro.pnghetparochiehuis.pngbergmakelaardij.pngcafeeigenwijs.pngoostindie.pnghairqueen.pngvdberg.pngsebo.pngbbm-advocaten.pngb0_mulder_tweewielers.pngprofnorm.pngblom_auto.pngbrugmedia.pnghoutburcht.pnganytime.pngsheerenhoeve.pngsmaakfactor.pngh_uitgekookt.pngbastiaan.pngbastiaan_installatietechniek.pnghofstede_rijopleiding.png