Jeugd onder 17

Afdrukken

Vind ik leuk...

Geschreven door Arian Kragt. Posted in Jeugd onder 17

Vind ik leuk… Of liever nog op z’n Engels. Liken… Nou dat was niet van toepassing op de wedstrijd van vandaag. Veel triester dan vandaag kan het bijna niet. Het was ijskoud. Het veld was verschrikkelijk en het spel niet veel beter. Resultaat; Koude voeten en handen, veel frustratie en een 2-3 nederlaag. En ja, we hebben excuses genoeg om het weer een beetje recht te lullen, zoals kansen missen en spelers die niet konden, maar eigenlijk wil ik er niet teveel woorden aan vuil maken.  Gewoon verloren.

Viel er dan echt niks te genieten? Ja dat wel. We hadden geen scheidsrechter. (dat kon er ook nog wel bij) Dus voor de wedstrijd mezelf maar eens gemeld bij het kunstveld waar de jongste generatie zijn kunsten aan het vertonen was. “Is er hier misschien een potentiele scheidsrechter”? En ja. Wie anders dan Jan Erik Kroeze kon het niet over zijn hart verkrijgen dat wij zonder scheids de wei in moesten. Het verlossende “kump wel goed” kwam dan ook vrij snel uit zijn mond. En dat vind ik nou echt leuk. Geen Facebook vind ik leuk. Maar gewoon super.

En dat is eigenlijk een dingetje wat ik op 1 van de laatste speeldagen van dit jaar toch even aan wil stippen. Er staat namelijk een uitnodiging op deze site voor de opening van het nieuwe kunstveld vrijdagavond. Ik ben er afgelopen weken regelmatig even heen gewandeld met mijn trouwe viervoeter. En dat is genieten. Er is altijd activiteit. Kinderen spelen er van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Dus ook buiten de voetbal om. Een veld, om als dorp trots op te zijn. En een prestatie van vele vrijwilligers die uren/dagen bezig zijn geweest met dit resultaat als gevolg.

Komende vrijdagavond zal het ongetwijfeld koud en guur zijn. En dan hebt u een keuze. Blijf je lekker in die warme bank hangen om alles wat voorbij komt te liken met zo’n nietszeggend duimpje. Of kom je even in beweging om je waardering te laten zien aan al die vrijwilligers die zoveel tijd hebben gestoken in iets waar we allemaal dankbaar gebruik van kunnen maken?

Ik wil met dit verhaaltje helemaal de wereld niet verbeteren. Maar er zou misschien wel eens iets vaker een welgemeend dank je wel mogen klinken. Dat is de motivator van de vrijwilliger. En die hebben we zo hard nodig. Voor u een kleine moeite en voor de persoon in kwestie een groot voldoeningsgevoel.

Dus tot vrijdag!!!!

Programma het Eerste

zaterdag 15 december 2018
Daarle SP
-
's-Heerenbroek

1 - 2


4e Klasse D

Evenementen

cafeeigenwijs.pngbergmakelaardij.pngbeers.pnghetparochiehuis.pnghoutburcht.pngsheerenhoeve.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngubink_meuleman_bouw.pngoostindie.pngmail_service_zwolle.pngsmaakfactor.pnghairqueen.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngautotaalglas.pnganytime.pnghdeleeuw.pngsebo.pngschutte.pngphverhuur.png123verhuur.pngbeensbootmotoren.pngbbm-advocaten.pngbastiaan.pngboerverzekeringen.pngvan_guilik.pngvdberg.pngbrugmedia.pngmorrenhof.pngweeghel_gewasbescherming.pnggarageklaassen.pngbastiaan_installatietechniek.pngcafeeigenwijs.pngbergmakelaardij.pngbeers.pnghetparochiehuis.pnghoutburcht.pngsheerenhoeve.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngubink_meuleman_bouw.pngoostindie.pngmail_service_zwolle.pngsmaakfactor.pnghairqueen.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngautotaalglas.pnganytime.pnghdeleeuw.pngsebo.pngschutte.pngphverhuur.png123verhuur.pngbeensbootmotoren.pngbbm-advocaten.pngbastiaan.pngboerverzekeringen.pngvan_guilik.pngvdberg.pngbrugmedia.pngmorrenhof.pngweeghel_gewasbescherming.pnggarageklaassen.pngbastiaan_installatietechniek.png