Evenementen

Geen evenementen gevonden.
E-mailadres

Ledenvergadering

Evenement

Titel:
Ledenvergadering
Wanneer:
di, 13. december 2016, 20:00 h
Locatie:
De Kandelaar - 's-Heerenbroek
Categorie:
Ledenvergadering

Omschrijving

UITNODIGING LEDENVERGADERING 2016

V.V. ’s-Heerenbroek

Hierbij nodigen wij u/jou uit voor het bijwonen van onze ledenvergadering op dinsdag 13 december 2016 om 20:00 uur in de Kandelaar.

AGENDA:

  1. Opening door de voorzitter

  2. Notulen vorige ledenvergadering 

  3. Verslag penningmeester seizoen 2015/2016 

  4. Begroting 

  5. Bestuursverkiezing: Aftredend en herkiesbaar Freddy Mijnheer, Jan de Groot en Jan Willem Wennemers. Tegenkandidaten kunnen schriftelijk, ondertekend door tenminste 3 leden, worden aangemeld tot 3 dagen voor de aanvang van de vergadering bij de secretaris. 

  6. Kandelaar, gemeente, trainingsveld 

  7. Wat verder ter tafel komt 

  8. Rondvraag 

  9. Sluiting


Locatie

Locatie:
De Kandelaar
Straat:
J.W. van Lenthestraat 2
Postcode:
8275 AH
Plaats:
's-Heerenbroek
Plattegrond:
Plattegrond
weeghel_gewasbescherming.pnghdeleeuw.pngbastiaan_installatietechniek.pngschutte.pngsmaakfactor.pnghetparochiehuis.pngcafeeigenwijs.pngubink_meuleman_bouw.pngvan_guilik.pngsheerenhoeve.pnggarageklaassen.pngbastiaan.pngbrugmedia.pngboerverzekeringen.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pnghairqueen.pngbeensbootmotoren.png123verhuur.pngphverhuur.pngbbm-advocaten.pngculinairegroenteman_vanmarle.pnghoutburcht.pngoostindie.pngmorrenhof.pngsebo.pnganytime.pngvdberg.pngbergmakelaardij.pngmail_service_zwolle.pngautotaalglas.pngbeers.pngweeghel_gewasbescherming.pnghdeleeuw.pngbastiaan_installatietechniek.pngschutte.pngsmaakfactor.pnghetparochiehuis.pngcafeeigenwijs.pngubink_meuleman_bouw.pngvan_guilik.pngsheerenhoeve.pnggarageklaassen.pngbastiaan.pngbrugmedia.pngboerverzekeringen.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pnghairqueen.pngbeensbootmotoren.png123verhuur.pngphverhuur.pngbbm-advocaten.pngculinairegroenteman_vanmarle.pnghoutburcht.pngoostindie.pngmorrenhof.pngsebo.pnganytime.pngvdberg.pngbergmakelaardij.pngmail_service_zwolle.pngautotaalglas.pngbeers.png