E-mailAfdrukkenExport ICS

Ledenvergadering

Evenement

Titel:
Ledenvergadering
Wanneer:
di, 13. december 2016, 20:00 h
Locatie:
's-Heerenbroek, Overijssel
Categorie:
Ledenvergadering

Omschrijving

UITNODIGING LEDENVERGADERING 2016

V.V. ’s-Heerenbroek

Hierbij nodigen wij u/jou uit voor het bijwonen van onze ledenvergadering op dinsdag 13 december 2016 om 20:00 uur in de Kandelaar.

AGENDA:

  1. Opening door de voorzitter

  2. Notulen vorige ledenvergadering 

  3. Verslag penningmeester seizoen 2015/2016 

  4. Begroting 

  5. Bestuursverkiezing: Aftredend en herkiesbaar Freddy Mijnheer, Jan de Groot en Jan Willem Wennemers. Tegenkandidaten kunnen schriftelijk, ondertekend door tenminste 3 leden, worden aangemeld tot 3 dagen voor de aanvang van de vergadering bij de secretaris. 

  6. Kandelaar, gemeente, trainingsveld 

  7. Wat verder ter tafel komt 

  8. Rondvraag 

  9. Sluiting


Locatie

Locatie:
De Kandelaar
Straat:
J.W. van Lenthestraat 2
Postcode:
8275 AH
Plaats:
's-Heerenbroek
Provincie:
Overijssel
Land:
Netherlands
Plattegrond:
Plattegrond

Programma het Eerste

zaterdag 20 januari 2018
's-Heerenbroek 1
-
Vierhouten ‘82 1

Vriendschappelijk

Aanvang: 14:30


zaterdag 27 januari 2018
EZC '84
-
's-Heerenbroek

Aanvang: 14:30


4e Klasse C

Evenementen

hetparochiehuis.pngbergmakelaardij.pngweeghel_gewasbescherming.pngbastiaan.pnganytime.pngboerverzekeringen.pnggarageklaassen.pngmorrenhof.pngbastiaan_installatietechniek.pngmail_service_zwolle.pngvdberg.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngsheerenhoeve.pngbrugmedia.png123verhuur.pngbeensbootmotoren.pngubink_meuleman_bouw.pngbeers.pngsebo.pngschutte.pngphverhuur.pngbbm-advocaten.pnghdeleeuw.pnghoutburcht.pngcafeeigenwijs.pngvan_guilik.pngoostindie.pnghairqueen.pngautotaalglas.pngsmaakfactor.pnghetparochiehuis.pngbergmakelaardij.pngweeghel_gewasbescherming.pngbastiaan.pnganytime.pngboerverzekeringen.pnggarageklaassen.pngmorrenhof.pngbastiaan_installatietechniek.pngmail_service_zwolle.pngvdberg.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngsheerenhoeve.pngbrugmedia.png123verhuur.pngbeensbootmotoren.pngubink_meuleman_bouw.pngbeers.pngsebo.pngschutte.pngphverhuur.pngbbm-advocaten.pnghdeleeuw.pnghoutburcht.pngcafeeigenwijs.pngvan_guilik.pngoostindie.pnghairqueen.pngautotaalglas.pngsmaakfactor.png