E-mailAfdrukkenExport ICS

Ledenvergadering

Evenement

Titel:
Ledenvergadering
Wanneer:
di, 13. december 2016, 20:00 h
Locatie:
's-Heerenbroek, Overijssel
Categorie:
Ledenvergadering

Omschrijving

UITNODIGING LEDENVERGADERING 2016

V.V. ’s-Heerenbroek

Hierbij nodigen wij u/jou uit voor het bijwonen van onze ledenvergadering op dinsdag 13 december 2016 om 20:00 uur in de Kandelaar.

AGENDA:

  1. Opening door de voorzitter

  2. Notulen vorige ledenvergadering 

  3. Verslag penningmeester seizoen 2015/2016 

  4. Begroting 

  5. Bestuursverkiezing: Aftredend en herkiesbaar Freddy Mijnheer, Jan de Groot en Jan Willem Wennemers. Tegenkandidaten kunnen schriftelijk, ondertekend door tenminste 3 leden, worden aangemeld tot 3 dagen voor de aanvang van de vergadering bij de secretaris. 

  6. Kandelaar, gemeente, trainingsveld 

  7. Wat verder ter tafel komt 

  8. Rondvraag 

  9. Sluiting


Locatie

Locatie:
De Kandelaar
Straat:
J.W. van Lenthestraat 2
Postcode:
8275 AH
Plaats:
's-Heerenbroek
Provincie:
Overijssel
Land:
Netherlands
Plattegrond:
Plattegrond

Programma het Eerste

zaterdag 21 april 2018
's-Heerenbroek
-
't Harde

0 - 3


dinsdag 24 april 2018
's-Heerenbroek
-
VSW

Aanvang: 19:00


zaterdag 28 april 2018
Wilsum
-
's-Heerenbroek

Aanvang: 14:30


4e Klasse C

Evenementen

bastiaan.pngbastiaan_installatietechniek.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngsmaakfactor.pngbeensbootmotoren.pngphverhuur.png123verhuur.pngautotaalglas.pnghairqueen.pngcafeeigenwijs.pngbeers.pnghdeleeuw.pngweeghel_gewasbescherming.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngoostindie.pngschutte.pnghetparochiehuis.pngbbm-advocaten.pnganytime.pngsebo.pngubink_meuleman_bouw.pngmorrenhof.pngbrugmedia.pngmail_service_zwolle.pnghoutburcht.pngvdberg.pngvan_guilik.pnggarageklaassen.pngsheerenhoeve.pngboerverzekeringen.pngbergmakelaardij.pngbastiaan.pngbastiaan_installatietechniek.pngculinairegroenteman_vanmarle.pngsmaakfactor.pngbeensbootmotoren.pngphverhuur.png123verhuur.pngautotaalglas.pnghairqueen.pngcafeeigenwijs.pngbeers.pnghdeleeuw.pngweeghel_gewasbescherming.pngToyota dealer Berendsen & De Graaf.pngoostindie.pngschutte.pnghetparochiehuis.pngbbm-advocaten.pnganytime.pngsebo.pngubink_meuleman_bouw.pngmorrenhof.pngbrugmedia.pngmail_service_zwolle.pnghoutburcht.pngvdberg.pngvan_guilik.pnggarageklaassen.pngsheerenhoeve.pngboerverzekeringen.pngbergmakelaardij.png